Synchronised

by Kinnarps Colour Studio

Nu lanserar vi betsad ask i nya färger. Högkvalitativt fanér och en hantverksmässig infärgningsprocess ger harmoniska kulörer som framhäver träets naturliga ådring. Förstärk uttrycket med textilier och andra material i Kinnarps Colour Studio för ett matchat eller monokromt uttryck.

Nya material i Kinnarps Colour Studio

Nu lanserar vi nya, spännande material i Kinnarps Colour Studio. Betsat askfanér i elva unika kulörer som kan mixas och matchas med övriga textilier och material i Kinnarps Colour Studio. Samtidigt adderar vi mörkbrunt ekfanér till vårt standardsortiment. Ytterligare en nyhet är mörkgrått laminat som kan användas i stilrena kombinationer med våra andra material. Dessutom introducerar vi svart linoleum som desktopmaterial – naturligt och elegant. Alla de nya materialen ingår i vårt standardsortiment, vilket innebär att vi kan leverera snabbt och effektivt även till riktigt stora projekt. Här kan du läsa mer om våra nya betser.

ELVA NYA BETSFÄRGER
– VALDA AV ARKITEKTERNA

De nya färgerna och materialen i Kinnarps Colour Studio har tagits fram i nära samarbete med arkitekter, inredare och designers. Läs mer om hur du kan mixa och matcha betser och material i olika kulörer.

”Genom fler valmöjligheter blir arbetet från vision till verklighet mer kreativt. Betsat fanér gör att träkänslan blir genuin och naturlig då man fortfarande ser att det är ett naturligt material. Jag tycker att det är lätt att harmonisera de nya betserna med övrig inredning, att hitta basen i betsen och kombinera den med andra material.”

Ingrid Ehrnebo, White Arkitekter

BETSAT FANèR – ETT HÅLLBART ALTERNATIV

När du väljer vårt betsade askfanér gör du ett hållbart och miljövänligt val, eftersom vi tillverkar fanéret till våra kontorsmöbler av FSC®-certifierat trä från ansvarsfullt brukade skogar. Betsen består av vatten och pigment. Lacken innehåller inga lösningsmedel och läggs på i en sluten process.

NYHET!

SVART LINOLEUM DESKTOP

Nu kan du få bordsskivor klädda med svart linoleum. Ett exklusivt naturmaterial med härlig känsla som är lätt att städa och ger bättre ljudmiljö på jobbet.

 

Läs mer

NYHET!

MÖRKGRÅTT LAMINAT

Nu lanserar vi mörkgrått laminat på våra bord. Nyansen är perfekt anpassad för matchningar med våra övriga material och ger stort utrymme att förverkliga olika stilar och kreativa idéer.

 

Läs mer

NYHET!

MÖRKBRUN EK

Nu adderar vi mörkbrun ek till vårt standardsortiment. Den betsade ytan ger ett exklusivt intryck då den framhäver ekens naturliga ådring och ger tyngd och djup åt inredningen. Tidlöst och elegant!

 

Läs mer

INSPIRATION TON I TON

Så kan du mixa och matcha betsat askfanér med textilier och andra material.