Enskilda arbetsplatser

Att du som medarbetare kan styra var och hur du vill arbeta på kontoret är viktigt för att du ska må väl och göra ett bra jobb. Ju fler alternativ, desto lättare att fokusera på rätt saker.

FOKUSORD

Flexibilitet
Valfrihet
Individanpassat
Koncentrerat och effektivt
Individuellt
Bra ljus- och ljudmiljö
Smart förvaring
Ergonomi

AVSKILD

Här får du jobba i fred! När du väljer att gå hit, så vet kollegorna att du inte vill bli störd, och du kan arbeta effektivt i lugn och ro. En avskild skrivbordsplats kan skapas i både öppna miljöer och i enskilda rum. Det viktiga är att platsen kan användas för individuellt och koncentrerat arbete och att samtal och telefonsamtal undviks eller anpassas efter förutsättningarna.   

ÖPPEN

Här kan du välja mellan många olika skrivbordsplatser i en öppen miljö. När du väljer att gå hit, så vet kollegorna att du vill jobba individuellt men att det är okej att störa dig. Här går det bra att samtala med låg ton och att ta korta telefonsamtal. 

PERSONLIG

En alldeles egen arbetsplats att gå till varje dag, och som du inte delar med någon. Den är fullt utrustad med skrivbord, arbetsstol och bra förvaring. Här finns också utrymme för att inreda med dina personliga tillhörigheter. Den här arbetsplatsen kan finnas i en öppen miljö eller i ett avskilt rum som du disponerar själv eller delar med andra.

TYST

Det här tysta rummet fungerar som en avkopplingsbubbla i en stressig vardag. Det är avsett för bara en person och har utformats för att ge dig ny kraft och energi. Hit kan du gå för att ta en kort paus, lyssna på musik, läsa eller meditera.