Back to work

I år betyder “back to work” något nytt. Vi har länge sagt att arbetet inte är platsen du går till, det är jobbet du gör. Nu mer än någonsin har vi sett organisationer och människor ta till sig förändring och nya sätt att arbeta. För vissa betyder ”back to work” att man arbetar hemma, men för andra betyder det en gradvis tillbakagång till kontoret. Oavsett var du och din organisation befinner er – vi är här för att hjälpa er skapa en arbetsmiljö där ni kan blomstra.

Webbenkäten ”Tillbaka till ett säkert kontor”

Den här enkäten ger ert företag en uppfattning om hur de anställda har upplevt att arbeta under Covid-19. Ni kan använda resultatet som en grund för att planera för hur era anställda ska komma tillbaka till kontoret.

21 frågor. 15 minuter.
Resultat på 12 dagar.

Planering av yta

Använder ni kontoret annorlunda idag jämfört med tidigare? Vi kan se över er nuvarande inredning och hjälpa er möblera om så att den passar era behov.

Möbelrådgivning

Vilken typ av produkter passar era behov bäst? Vi kan vägleda er i valet av produkter och lösningar för att få en ergonomisk, flexibel och hållbar arbetsmiljö, både på kontoret och hemma.

Hemmakontoret

Har ni tänkt på ergonomin hos de anställda som arbetar hemifrån? Med rätt möblering kan ni säker­hetsställa att de kan fokusera på arbetet och vara hälsosamma. Vårt Express-sortiment, med snabb leverans, är utvalda produkter som passar bra till hemmakontoret. Vi kan hjälpa dig skräddarsy en lösning för ditt företag.

Arbetsplatsanalys

Behöver ni tänka om kring hur ni arbetar? Kanske har ni genom att arbeta hemifrån upptäckt andra arbetssätt och ser att syftet med kontoret kommer förändras. Med vår arbetsplatsanalys, Next Office®, kan vi hjälpa er involvera era anställda, analysera nuvarande och kommande behov samt kartlägga arbetssätt. Utifrån det faktabaserade resultatet ger vi er rekommendationer om kontorets utformning, layout och arbetssätt – allt utifrån er vision och era mål. Det här lägger grunden till en verksamhetsanpassad och långsiktigt hållbar lösning som hjälper både ert företag och era anställda att blomstra. Läs mer.

Här för er, hela vägen

Det är tuffa tider för många företag just nu och vi vill hjälpa er skapa en arbetsmiljö där ni kan fortsätta göra ert bästa. Känner ni er osäkra på hur ni kan använda kontoret effektivt i framtiden? Vi kan hjälpa er med flexibla alternativ av finansiering och funktionshyra vilket ger er möjligheten att använda produkterna nu och återlämna eller köpa senare.

Vi kan erbjuda alla våra tjänster digitalt!

Berätta hur vi kan hjälpa er!

Kontakta oss