Fem steg till det optimala mötesrummet

Visst du att inredningsdesign inte bara påverkar ditt humör men också ditt beteende? Följ dessa fem inspirerande steg och strax har du skapat ditt optimala mötesrum!

1.

När vi känner att vi har kontroll över situationen mår vi bättre. Något så enkelt som att kunna ställa in lagom temperatur och perfekt ljus gör underverk för vårt välbefinnande.

2.

Plötsligt öppnas dörren, och in kommer tre kollegor som glömt att svara på mötesinbjudan ... Låter det bekant? Om du investerat i lätta, flyttvänliga möbler kan du minimera stress genom att snabbt och enkelt möta dessa oförutsedda, nya behov.

 

3.

Runda bord är de mest demokratiska enligt en spännande studie från Oregon State University - och dessutom mycket bättre för kreativa diskussioner. Tricket är ögonkontakten som kan fördelas jämlikt runt bordet. Jämför med chefen vid änden av ett rektangulärt bord - då den enda som kan ha ögonkontakt med alla och envar. 

4.

Övermöblera inte! Många känner stress inför trånga ytor och litet personligt utrymme. Sträva efter att skapa så mycket öppna ytor som möjligt.

5. 

Även om du har tillgång till all den senaste tekniken, underskatta inte en gammaldags whiteboard att skriva, skissa och förklara på. Den kan faktiskt skapa rörelse och ge energi till rummet.