Säljare till Kinnarps Halland

Är du ambitiös och resultatorienterad med passion för inredning?

Kinnarps Halland är en del av Sveriges största kedja av inredningshus. Vår uppgift är att möta dagens och morgondagens krav på helhetslösningar för kontor, skola, vård och omsorg. Kinnarps är idag Europas ledande leverantör av inredningslösningar för kontor med cirka 2500 anställda i 40 länder. Miljontals människor arbetar och vistas dagligen i miljöer inredda av Kinnarps. Besök gärna vår hemsida www.kinnarps.se

Kinnarps i Halland söker nu en ambitiös och resultatorienterad Säljare, med passion för inredning. Vill du vara med och skapa framgång hos ett bolag som står för nytänkande, kvalité, design och hållbar utveckling?

Dina arbetsuppgifter

Vi söker nu en säljare som vill anta utmaningen att både förvalta befintliga kunder men framförallt bygga upp nya affärsrelationer. Du kommer att ansvara för att förädla ett distrikt som innebär Varberg med omnejd. Med ett aktivt nätverkande och många kundmöten tror vi att du kommer att få distriktet att växa. Du ansvarar för vår utställning i Varberg, men någon dag i veckan arbetar du på huvudorten i Halmstad.

din profil

Vi söker dig som arbetar med aktiv försäljning och/eller uppsökande försäljning idag. Vi ser gärna att du har en lokal anknytning och ett nätverk i Varberg. Det är en fördel om du har ett intresse för inredning och en viss känsla för färg och form. Erfarenhet av vårt ritprogram Configura och vårt CRM-system Caesar är meriterande liksom goda erfarenheter av Excel. B-körkort är ett krav.

För att lyckas väl i rollen är det viktigt att du har förmåga att arbeta på ett strukturerat sätt och kan hantera många parallella uppgifter. Det är en stor fördel om du är van vid en självständig roll där du planerar ditt arbete, har ett eget driv och följer upp dina aktiviteter. Du har en god förmåga att skapa kontakt och väcka intresse, men också av att bygga och utveckla relationer med våra befintliga kunder. Genom ett professionellt arbetssätt skapar du ett förtroende hos våra kunder som borgar för långsiktiga affärsrelationer.

vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett roligt och utmanande arbete hos Europas ledande möbeltillverkare, där du får möjlighet att bygga långsiktiga relationer med kunder och en stor frihet att lägga upp ditt arbete som du själv vill. Vi sitter i fräscha lokaler i centrala Varberg.

Sista ansökningsdag: 2017-04-09.

Omfattning: Heltid. Tillsvidareanställning på Kinnarps Sverige Försäljning AB. Tillträde enligt överenskommelse.

I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup. Har du några frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Maria Skärström på tel 0723-965224.

 
Ansök här