Webbutvecklare

Har du ett passionerat intresse för webbutveckling? Vill du vara med och arbeta med utvecklingen av Kinnarps intranät och andra webblösningar på företaget? Vill du arbeta på ett företag som tar ansvar för framtida generationer och vår planet? Då ska du söka denna nya utmaning!

Kinnarps är än idag ett helägt familjeföretag, där Jarls och Evys barn och barnbarn nu leder företaget. Kinnarps levererar inredningslösningar för kontor och offentliga utrymmen och är verksamma i över 40 länder.

I rollen som systemutvecklare kommer du att ha din inriktning på webbutveckling. Du kommer att arbeta agilt i ett utvecklingsteam både med backend- och frontendutveckling. Inom området för webbutveckling jobbar du med en gemensam kommunikationsplattform för hela Kinnarpskoncernen. Arbetet innebär såväl nyutveckling som vidareutveckling av befintliga applikationer. Rollen omfattar både nationella och internationella kontakter som stärker dig och du har stora möjligheter att öka din kompetens.

IT-teamet arbetar enligt strukturerade arbetsrutiner, t.ex. en "Kinnarpifierad" ITIL-process och enligt fastställd projektmodell, där leverans i tid är en självklarhet. Du ingår i ett team om åtta kollegor, varav tre fokuserar på webbutveckling. Du rapporterar till utvecklingschef. 

kvalifikationer

Vi söker dig som har ett passionerat intresse för webbutveckling, en vilja att ständigt lära dig och förbättra dig inom området. Du har en akademisk utbildningsbakgrund inom IT eller liknande alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet och erfarenhet från större utvecklingsuppdrag.

Som person är du serviceinriktad, kreativ, noggrann och lösningsorienterad. Du har ett analytiskt förhållningssätt och lätt för att se möjligheter och konsekvenser av det du utvecklar. Vidare har du en förmåga att se och kommunicera behov för att sedan omsätta dessa i praktiken. Du som söker skall kunna hantera ditt arbete självständigt men också trivas med att arbeta i projekt vilket kräver god kommunikationsförmåga.

Du har god förståelse för programmering, oavsett språk, då Kinnarps jobbar med flera plattformar. Med fördel har du kompetens inom Java, Javascript, MySQL, HTML5, CSS3 samt gillar att arbeta i en Linux-miljö. Har du även kunskaper inom REACT, Elastic, SASS, C# .net samt ett öga för detaljer när det gäller färg och form, är detta en merit. Goda kunskaper i engelska i tal och skrift är ett krav.

Vi vill att du berättar i din ansökan vad det är som gör jobbet som webbutvecklare till just din utmaning. Vad är det som lockar dig och vad tänker du kring rollen? Berätta helt enkelt för oss varför du vill anta utmaningen.

På Kinnarps respekterar och värdesätter vi människors olikheter. Vi strävar efter mångfald där våra medarbetares olikheter berikar vår verksamhet.

Tillträde Snarast
Placeringsort Kinnarp
Omfattning Heltid, tillsvidare, snarast enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag: 15 oktober 2017

I den här rekryteringen samarbetar vi med Ranstad.

 Klicka här för att ansöka

 

Om Kinnarps

Kinnarps grundades 1942 av Jarl och Evy Andersson. Än idag är det ett helägt familjeföretag, där Jarls och Evys barn och barnbarn nu leder företaget. Kinnarps levererar inredningslösningar för kontor och offentliga utrymmen. Hög kvalitet och låg miljöpåverkan kännetecknar hela värdekedjan, från råmaterial till färdiga arbetsplatslösningar. Kinnarps är en av Europas största leverantörer av arbetsplatsinredningar. Kinnarps driver försäljning i ungefär 40 länder. Kinnarps omsatte 15/16 ca. 3,8 miljarder SEK. 

För information: 

Rekryteringskonsult Randstad Victoria Reeve, 0722 – 24 16 84 

Fackliga representanter

Unionen Christian Harrysson, tel. 0515-382 15.

Kinnarps Akademikerförening Christian Lindström, tel. 0515-382 50.

Ledarna Marcus Clewåker, tel. 0370- 375548.