Webbutvecklare

Har du ett passionerat intresse för webbutveckling? Vill du vara med och arbeta med utvecklingen av Kinnarps intranät och andra webblösningar på företaget? Vill du arbeta på ett företag som tar ansvar för framtida generationer och vår planet? Då ska du söka denna nya utmaning!

Företagsinformation


Kinnarps är en svensk inredningskoncern som erbjuder innovativa och inspirerande helhetslösningar för arbetsmiljöer. Företaget grundades 1942 av Jarl och Evy Andersson. Vi är ledande i Europa i vår bransch och finns representerade i ca 40 länder. Vår utgångspunkt är hållbarhet, välmående och lönsamhet för de som använder de miljöer vi skapar. Idag inreder vi alla typer av arbetsplatser, kontor, skola/utbildning och vård/omsorg. Kinnarps har ca 2 300 anställda och omsättningen 2014/2015 uppgick till 3,8 miljarder SEK. Koncernen uppfyller de ledande miljömärkningarnas krav och är certifierat enligt FSC®, ISO 9001 och 14001.

Har du ett passionerat intresse för webbutveckling? Vill du vara med och arbeta med utvecklingen av Kinnarps intranät och andra webblösningar på företaget? Vill du arbeta på ett företag som tar ansvar för framtida generationer och vår planet? Då ska du söka denna nya utmaning!

Nu söker vi en Webbutvecklare till IT avdelningen med placering vid Kinnarps AB huvudkontor i Kinnarp.

 

Tjänstebeskrivning

I rollen som Webbutvecklare arbetar du med nyutveckling av IT applikationer och vidareutveckling av befintliga IT applikationer på Kinnarps.
Du deltar i hela utvecklingsprocessen, analys, design, programmering, test och dokumentation av ett system eller vara specialiserad på någon del. Du hjälper även till med systemintegrationer.
Du ingår i ett arbetslag om åtta kollegor, tre av dessa fokuserar på webbutveckling. Du rapporterar till utvecklingschef.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har ett brinnande och genuint intresse för webbutveckling. Du har högskoleutbildning inom IT alternativt motsvarade arbetslivserfarenhet. Du har goda kunskaper och förståelse i programmering oavsett språk: Java, Javascript, MySQL, HTML5, CSS3 samt gillar att arbeta i en Linux-miljö. Har du även kunskaper inom REACT, Elastic, SASS, C# .net är det meriterande. Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både tal och skrift, är ett krav.

Vi söker dig som ser lösningar där andra ser problem. Du är kreativ och har god förståelse för programmering och olika språk. Det är också viktigt att du har en analytisk förmåga, du ser vilka behov som finns och kan göra dessa till verklighet. Du kommer arbeta både självständigt och i projekt, därför ser vi att du som söker är självgående och driven men som också har en god kommunikativ förmåga och är bra på att samarbeta. Du kommer också arbeta med både interna och externa kunder vilket sätter krav på att du är serviceinriktad och har högt kundfokus.

Vi lägger stor vikt vid personlig kompetens.
Tjänsten är tillsvidare, provanställning kan komma att tillämpas. Sista ansökningsdag är 31 December.

Vi samarbetar med Premier i denna rekrytering.
Alla frågor hänvisas till Stefan Larsson.
stefan.larsson@premier.se
072-5133900

 

Kontaktperson(er)

Stefan Larsson
0725-133900
 

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Kinnarp

Publiceringsdatum

2017-12-01

Ansök via länk: 

https://cv-premier-se.app.intelliplan.eu/JobAdPages/JobAd.aspx?jaid=1600&Preview=1