Administratör/Support back office

Vill du arbeta med order och kundservice?

Utmaningen
I rollen som Administratör/Support kommer du att bereda order och arbeta med support mot Kinnarps återförsäljare och representanter över hela världen. Back Office huvuduppgift är att registrera, kontrollera och leverera rätt information så att förutsättningen för en felfri leverans till kund kan ske på ett professionellt sätt och att kundens förväntningar blir infriade.

Din bakgrund
Vi söker dig som har gymnasial utbildning med inriktning mot administration eller motsvarande. Du har gärna några års erfarenhet av orderhantering och kundsupport. Du hanterar svenska och engelska i tal och skrift samt har en god datavana.

Är du den vi söker?
För att lyckas i rollen som Administratör/Support krävs det att du trivs med att arbeta i grupp men du är också van att fatta egna beslut. Du beskrivs som kommunikativ, socialt kompetent och kundfokuserad och du hanterar utmanande situationer med både kundens och företagets bästa för ögonen.             

Vad gör detta till din utmaning?
Vi vill att du berättar för oss vad det är som gör jobbet som Administratör/Support till just din utmaning. Vad är det som lockar dig och vad tänker du kring rollen? Berätta helt enkelt för oss varför du vill anta utmaningen

Tillträde Snarast
Placeringsort Kinnarp
Varaktighet Vikariat t o m 2019-03-31
Arbetstid Heltid, dagtid

Vill du veta mer?
Kontakta Carola Carlsson vid Back Office, 0515-380 41. Du kan även kontakta Ida Andersson vid HR/Personal, 0515 – 382 21.

Facklig representant vid Unionen är Christian Harrysson, 0515-382 15. Facklig representant vid Kinnarps Akademikerförening är Christian Lindström, 0515-382 50.

Skicka din ansökan med CV och personligt brev till work@kinnarps.se senast 2018-02-28. Märk ansökan ”Administratör/Support 2018”.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

 

 

På Kinnarps respekterar och värdesätter vi människors olikheter och anser att de är en tillgång istället för ett hinder. Vi strävar efter mångfald där våra medarbetares olikheter berikar vår verksamhet.