Arbetsplatsstrateg med inriktning mot lärmiljöer sökes till Kinnarps

Är du arbetsplatsstrateg eller deltar aktivt i utvecklingsprojekt för skolor? Vi söker dig som vill vara med och utveckla verksamhetsanpassade lärmiljöer för elever och skolpersonal. Vi söker dig som naturligt tar stort ansvar och drivs av att bygga relationer som bidrar till att skapa mervärde.

Vi har under många år hjälpt skolor att kartlägga och analysera sina behov genom vår egenutvecklade lärmiljöanalys Next Education®. Med våra verktyg ser vi till att kunden får den miljö som bäst stöttar elever, skolpersonal och verksamheten som helhet. Vi vet vad som krävs för att skapa hållbara och flexibla skolmiljöer som bidrar till trygghet, glädje och fokus på lärande.

Om tjänsten 
Du kommer möta och leda våra kunder i deras skolprojekt, driva kreativa och strukturerade workshops samt förvandla användardata till färdiga lärmiljöer. Du agerar självständigt eller i team med kollegor och samarbetspartners i arbetet med kundens utvecklingsprojekt, från första kontakt till leverans och implementation. Du utgår från vår utställning i Kinnarp och kunderna finns i hela Sverige.

Vem är du?
Vi ser att du har flerårig erfarenhet inom arbetsplatsstrategi, arbetsplatsutveckling eller arbetat aktivt med förändringsprojekt inom skolans fysiska miljö. Du är trygg i att leda utvecklings- och förändringsprojekt.

För att passa i rollen tror vi att du har med dig nedanstående:

  • Erfarenhet av ledarskap, förändringsledning, och projektledning.
  • Brinnande intresse av att interagera med andra människor och kan med enkelhet kommunicera och presentera olika budskap på ett förtroendegivande och pedagogiskt sätt.
  • God förmåga att samla in och analysera både kvantitativ och kvalitativ användardata samt på ett tydligt sätt presentera slutsatser och rekommendationer till kund.
  • Trivs med kundnära affärsrelationer och drivs av försäljning.
  • Erfarenhet av offentlig sektor, upphandling och anbud är meriterande.
  • Du har med fördel erfarenhet från skolans värld, som utbildad pedagog eller inom verksamheten på annat sätt.

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta Henrik Axell, Head of Workplace Strategy,  070-359 98 51

Vi ser gärna din ansökan så fort som möjligt, intervjuer kommer ske löpande – sista dag för ansökan är 28:e augusti 2022. Start omgående eller enligt överenskommelse.