Chef för service/underhåll och förtillverkning

Vi söker nu en duktig ledare som drivs av att arbeta med ett coachande ledarskap, utveckla människor och sin organisation. Vill du arbeta i en spännande roll i ett intressant bolag? Välkommen med din ansökan redan idag!

ROLLBESKRIVNING

Rollen innebär att du har övergripande ansvar för service- och underhåll och förtillverkningen på Kinnarps enhet i Skillingaryd. Du kommer att leda vårt arbete med förebyggande underhåll, felsökning och reparationer av maskiner och produktionsutrustning samt vara ansvarig för förtillverkning inom snickeri och ytbehandling.

Viktiga arbetsuppgifter i rollen:
- Driva och utveckla verksamheten på ett affärsmässigt sätt i syfte att uppnå hög internationell  konkurrenskraft. "Lönsamhetstänkande".

- Utveckla sitt funktionsområde till konkurrenskraftig kompetensnivå.

- Att området uppfyller ställda mål och ständigt förbättrar sig inom kvalitet, effektivitet och leveransprecision.

- Sätta normer och etablera en kultur för en lärande organisation med högt yrkeskunnande.

ÄR DU DEN VI SÖKER?

Du har teknisk utbildning på gymnasienivå, eller annan lämplig teknisk utbildning inom maskin-, drift- eller liknande. Några års erfarenhet som arbetsledare/chef inom en tillverkningsindustri. Erfarenhet av praktiskt arbete inom service och underhåll är ett stort plus. Du trivs med att vara ledare. Ledarskapet genomsyras av engagemang, ärlighet, tydlighet, mod att ta beslut och stå för dessa. Rollen kräver hög arbetskapacitet, att man är driftig, uthållig och har förmåga att driva. Andra viktiga egenskaper är god analytisk förmåga i ett flertal områden (Ekonomisk, teknisk och psykologisk) och god kommunikationsförmåga.

VAD GÖR DETTA TILL DIN UTMANING?

Vi vill att du berättar för oss vad det är som gör jobbet till just din utmaning. Vad är det som lockar dig och vad tänker du kring rollen? Berätta helt enkelt för oss varför du vill anta utmaningen!

ANSÖKAN

I denna rekrytering samarbetar vi med Poolia. För att ansöka, klicka här

Sista ansökningsdag är den 12 augusti men Poolia går igenom ansökningar löpande så ansök gärna så fort som möjligt.

Välkommen med din ansökan!