Digital Marketing Specialist

Vill du var en del av vårt marknadsteam?

Vi söker nu en Digital Marketing Specialist med ett intresse för webb, digitala medier och design till Kinnarps centrala marknad- och kommunikationsavdelning. Urval och intervjuer sker efter semester med start vecka 32 och framåt. Varmt välkommen med din ansökan redan idag.

Arbetsuppgifter

Som Digital Marketing Specialist kommer du att ha en operativ roll där du driver egna webbrelaterade projekt och delprojekt. Rollen innebär ansvar för att producera, underhålla och publicera innehåll på Kinnarps internationella webbplatser. Du fungerar även som support- och kontaktperson i webb-frågor mot våra säljbolag och agenter på den internationella marknaden. Koordinera och samarbeta med både interna och externa parter, så som webb- och reklambyråer och strategiska rådgivare är en del i arbetet. I tjänsten förekommer en del resor.

Utbildning / Erfarenhet

Vi söker dig som har en relevant högskoleutbildning inom marknadsföring/kommunikation. Du har erfarenhet av webbpubliceringssystem och det är meriterande om du har erfarenhet utav EpiServer. Vi ser gärna att du tidigare arbetat med projektarbete eller projektledning. Det är meriterande med erfarenhet inom nyhetsbrevsutskick, inbound marketing och marketing automation samt att du har arbetat med sökordsoptimering och e-post marknadsföring.
För rollen krävs även goda kunskaper i bildredigering samt goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. Ett gott öga för grafisk design, färg och form är nödvändigt för att lyckas i rollen. Har du tidigare arbetat i en internationell miljö är det meriterande. 

Som person är du självgående, noggrann och arbetar strukturerat. I tjänsten ingår mycket kontakt både internt och externt så du har en god kommunikativ förmåga och är serviceinriktad. 

Rekryteringen sker via Poolia.

Ansök här.

Kontaktpersoner