Elektriker

UTMANINGEN
Som elektriker arbetar du på vår serviceavdelning där dina främsta arbetsuppgifter består av felsökning, reparation och förebyggande underhåll men även serva, underhålla, bygga och reparera maskinell utrustning.

Som medlem i serviceteamet har du en varierad vardag med hantering av alla förekommande arbetsuppgifter hos oss. I tjänsten förekommer höghöjdsarbete samt resor mellan våra produktionsenheter. Beredskapstjänstgöring ingår.

DIN BAKGRUND
Vi söker dig som har gymnasial yrkesutbildning med inriktning mot el eller automation samt erfarenhet som industri- eller automationselektriker. Vi ser det som meriterande om du har vana av system från Siemens och Kuka samt goda IT-kunskaper.

ÄR DU DEN VI SÖKER?
För att lyckas i rollen som elektriker är du serviceinriktad och gillar att dela med dig av din kunskap.

Du är en noggrann och engagerad lagspelare som vågar ta egna initiativ. Du drivs av utmaningar och problemlösning och vi förutsätter att du delar vårt synsätt att se lösningar istället för problem.

VAD GÖR DETTA TILL DIN UTMANING?
Vi vill att du berättar för oss vad det är som gör jobbet som elektriker till just din utmaning. Vad är det som lockar dig och vad tänker du kring rollen? Berätta helt enkelt för oss varför du vill anta utmaningen!

Tillträde Snarast
Placeringsort Skillingaryd
Varaktighet Tillsvidare
Arbetstid Heltid

VILL DU VETA MER?
Kontakta rekryterande chef Andreas Franzén, tel. 0370 37 55 96. Du kan även kontakta Leif Sönnichsen vid HR tel. 0370 37 55 84

Skicka din ansökan med CV och personligt brev till work@kinnarps.se senast 2018-03-18. Märk ansökan Elektriker 2018.