Designer Grafik och webbproduktion

Vill du var en del av vårt marknadsteam?

Vi vill att Du berättar för oss vad det är som gör jobbet som Graphical & Web designer till just Din utmaning. Vad är det som lockar Dig och vad tänker Du kring rollen som Graphical & Web designer? Berätta helt enkelt för oss varför Du vill anta utmaningen! Urval kommer att ske efter semestern med start vecka 32. Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Din utmaning i rollen som Graphical & Web designer på Kinnarps är att designa och producera olika typer av marknadsförings- och kommunikationsmaterial för tryck och webb. Du kommer genom din struktur och noggrannhet att bidra till en så effektiv tryck- och bildhanteringsprocess som möjligt. Vidare kommer du att skapa original, göra bildretuscheringar och språksättningar för tryck och webb. Som Graphical & Web designer kommer du att ingå i ett projektteam som tvärfunktionellt arbetar ut mot företagets svenska och internationella säljorganisation. Vissa resor i tjänsten förekommer.

Utbildning / Erfarenhet

Vi vill att Du som söker har din bakgrund inom grafisk formgivning och webbdesign. Du har goda kunskaper i och kan hantera Illustrator, InDesign och Photoshop. Du har en hög simultankapacitet och är van vid att arbeta i Officepaketet. Du arbetar effektivt, har goda kunskaper i engelska och svenska i tal och skrift och är organiserad.
Du känner igen dig i beskrivningen ovan och är en strukturerad och kommunikativ person som också har förmåga att bygga goda relationer med människor. Vidare har du en mycket god kommunikativ förmåga och arbetar strukturerat och noggrant. 

Rekryteringen sker via Poolia.

Ansök här.

Kontaktpersoner