HR-GENERALIST

UTMANINGEN
I rollen som HR-generalist arbetar du självständigt i en stödjande och konsultativ roll gentemot företagets chefer i alla vanligt förekommande arbetsuppgifter inom personalområdet. Du kommer att arbeta brett inom stora delar av HR området så som arbetsmiljö och rehabilitering, rekrytering, lönefrågor, förhandlingar, coachning, organisationsutveckling mm. Eftersom rollen som HR-generalist är bred innefattar den också viss HR-administration. Du är en viktig del i arbetet med att driva och utveckla vår interna verksamhet samt bidra till att hela personalavdelningen utvecklas och levererar till organisationen. Du är även en del av HR-gruppens arbete med att initiera, upprätta och implementera samt även se till att övergripande policys och riktlinjer följs och efterlevs. I rollen som HR-generalist får du en varierande arbetsvardag och möjligheten att samarbeta både med interna och externa kontakter. Med rätt erfarenheter kommer du att få möjligheten att bidra kreativt till att utveckla befintliga HR-processer men även om behov uppstår vara med i arbetet med att ta fram nya riktlinjer och processer. Resor mellan Kinnarps produktionsenheter kan komma att ingå i tjänsten.

DIN BAKGRUND
Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom personalområdet så som tex. PA- programmet eller annan adekvat högskoleutbildning.
Du är en drivande person som har flerårig arbetslivserfarenhet av kvalificerat brett HR-arbete. Du har goda kunskaper inom arbetsrätt och kollektivavtal samt erfarenhet av fackliga förhandlingar. Du har rekryteringserfarenhet, är van och känner dig bekväm i den konsultativa rollen med att stötta chefer i alla vanligt förekommande personalfrågor så som rehabilitering, svåra samtal och dyl. Du trivs med att vara en del av personalavdelningen där vi tillsammans arbetar med att driva företagets personalfrågor åt samma håll. Vidare brinner du för att stötta chefer och dess verksamheter/organisationer och du har gärna erfarenhet av personalarbete både inom tjänstemannaområdet och arbetarkollektivet och gärna ifrån industrin. Du ska kunna uttrycka dig välformulerat på svenska i både tal och skrift, engelska är Kinnarps koncernspråk. Att du har bilkörkort är ett krav.

ÄR DU DEN VI SÖKER?
Som person är du professionell, empatisk, och har ett konsultativt förhållningssätt. Du tar ansvar och är lösnings- resultatorienterad samt innehar integritet. Du har förmågan att snabbt kunna ändra fokus genom att ibland få omprioritera ditt arbete dvs. vara flexibel då det uppkommer situationer som behöver lösas. Rollen som HR-generalist kräver lyhördhet och mycket god kommunikativ förmåga samt förmågan att vara prestigelös. Genom öppenhet och dialog skapar du förtroendefulla relationer och ett gott samarbete med chefer, medarbetare och samverkanspartners. Du är en relationsskapande person som har lätt att skapa kontaktytor i organisationen. Eftersom rollen innebär en stor del av självständigt arbete krävs det att du har god tilltro till din egen förmåga och är trygg i din roll som HR-generalist. Du innehar även förmågan att vara analytisk, strukturerad och att du snabbt kan finna lösningar till problem som kan uppstå. Du är även en lagspelare eftersom du är en del av en personalavdelning och det är av stor vikt att det är samsyn i företagets personalfrågor eftersom personalavdelningens arbete, policys och riktlinjer sträcker sig över 3 fabrikers verksamheter.

VAD GÖR DETTA TILL DIN UTMANING?
Vi vill att du berättar för oss vad det är som gör jobbet som HR-generalist till just din utmaning. Vad är det som lockar dig och vad tänker du kring rollen? Berätta helt enkelt för oss varför du vill anta utmaningen och vilka delar i personalarbetet som du "brinner" lite extra för!

Tillträde Snarast
Placeringsort Kinnarp, Falköpings kommun
Varaktighet Tillsvidare, provanställning kan komma att tillämpas
Arbetstid Heltid, dagtid

VILL DU VETA MER?
Ring Angelique Thörn, Personalchef 0515 - 382 75 eller Kjell Strandberg, HR-direktör, 0515 - 381 13, pga. semestertider kan vi stundtals vara svåra att nå.
Skicka din ansökan med CV och personligt brev till work@kinnarps.se, ange i ämnesraden "Ansökan HR-generalist". Urval kan komma att ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Sista ansökningsdag är den 2018-07-29

Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.
Välkommen med din ansökan!

På Kinnarps respekterar och värdesätter vi människors olikheter. Vi strävar efter mångfald där våra medarbetares olikheter berikar vår verksamhet.