HR-GENERALIST

UTMANINGEN

I rollen som HR-generalist arbetar du operativt och strategiskt med HR-frågor. Rollen innebär att stötta chefer och medarbetare i alla operationella HR processer såsom rekrytering, rehabilitering, introduktionsprogram, organisationsförändringar, avtal och lönerevision. I ansvaret ligger också att tillsammans med dina kollegor inom HR garantera att HR-processerna följer lagar och avtal samt bolagets policy i olika frågor och processer inom den egna verksamheten

DIN BAKGRUND

Vi ser gärna att du har erfarenhet av kvalificerat personalarbete samt högskoleutbildning inom personalområdet tex. PA- programmet eller annan adekvat utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper. Bilkörkort är ett krav då arbete på Kinnarps tre produktionsenheter kan förekomma.

ÄR DU DEN VI SÖKER?

Du nyfiken och orädd att ta dig an utmaningar. Du gör ditt bästa, är en lagspelare och engagerar dig själv och tänker framåt. I gengäld erbjuder vi dig att ta del av en verksamhet med höga ambitioner. För oss är det viktigare att du passar in i vår företagskultur än att du har en imponerande meritförteckning. Du har en mogen inställning till arbete och har både förmågan och viljan att göra ditt absolut bästa. Du stödjer och samarbetar med dina kollegor och ledare i att nå deras mål och kan skapa förtroende med hög integritet. Du har en förmåga att prioritera och fokusera bland många uppgifter med deadlines på ett strukturerat och serviceinriktat sätt.

VAD GÖR DETTA TILL DIN UTMANING?

Vi vill att du berättar för oss vad det är som gör jobbet som HR-generalist till just din utmaning! Vad är det som lockar dig och vad tänker du kring rollen? Berätta helt enkelt för oss varför du vill anta utmaningen och vilka delar i personalarbetet som du ”brinner” lite extra för!

Tillträde: Snarast
Placeringsort: Kinnarp, Falköpings kommun
Varaktighet: Tillsvidare, provanställning kan komma att tillämpas
Arbetstid: Heltid, dagtid

VILL DU VETA MER?

Ring Angelique Thörn Personalchef 0515 - 382 75.

Skicka din ansökan med CV och personligt brev till work@kinnarps.se, ange ”Ansökan HR-generalist” i ämnesraden. Urval kan komma att ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Sista ansökningsdag är den 2018-10-07.

Välkommen med din ansökan!

På Kinnarps respekterar och värdesätter vi människors olikheter. Vi strävar efter mångfald där våra medarbetares olikheter berikar vår verksamhet. Vi undanber oss kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare.

Om Kinnarps

KINNARPS LEVERAR ARBETSPLATSLÖSNINGAR

Kinnarps levererar inredningslösningar för kontor, skola och vård/omsorg. Hela värdekedjan präglas av hög kvalitet och låg miljöpåverkan - från råmaterial till färdiga arbetsplatslösningar. Kinnarps är en av Europas största tillverkare av inredningslösningar för arbetsplatser med verksamhet i 40 länder och en koncernomsättning på drygt 4 miljarder SEK. Kinnarps grundades 1942 av Jarl och Evy Andersson. Idag är det fortfarande ett helägt familjeföretag.

www.kinnarps.com