HR-generalist

Nu söker vi genom Premier en HR-generalist till personalavdelningen med placering vid Kinnarps AB huvudkontor i Kinnarp.

Kinnarps AB personalavdelning består av personalchef och 4 st. HR-generalister. Personalchef och 2 st. HR-generalister arbetar och har sin placeringsort vid Kinnarps AB huvudkontor i Kinnarp i Falköpings kommun. De andra två HR- generalisterna har sina respektive placeringar vid Kinnarps fabrik i Jönköping och i fabriken i Skillingaryd. Tillsammans är vi Kinnarps AB personalavdelning där vi arbetar med samsyn inom personalarbetets alla arbetsområden.Nu söker vi genom Premier en HR-generalist till personalavdelningen med placering vid Kinnarps AB huvudkontor i Kinnarp.

Tjänstebeskrivning

Som HR-generalist arbetar du självständigt i en stödjande och konsultativ roll gentemot företagets chefer i alla vanligt förekommande arbetsuppgifter inom personalområdet. Du kommer att arbeta brett inom stora delar av HR området så som arbetsmiljö och rehabilitering, rekrytering, lönefrågor, förhandlingar, coachning organisationsutveckling mm. Rollen innefattar även en del administration.Du kommer medverka i arbetet med att initiera, upprätta och implementera men även se till att övergripande policys och riktlinjer följs och efterlevs. Du bidrar till att hela HR teamet utvecklas och att personalavdelningen levererar till organisationen. I rollen som HR-generalist får du en varierande arbetsvardag och möjligheten att samarbeta både med interna och externa kontakter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som tidigare arbetat med kvalificerat ”brett” HR-arbete samt har goda kunskaper inom arbetsrätt och kollektivavtal. Vi ser också att du har erfarenhet av fackliga förhandlingar samt erfarenhet av rekrytering. Du trivs i en konsultativ roll samt att vara en del av en personalavdelning där vi tillsammans arbetar med att driva företagets personalfrågor åt samma håll. Det är meriterande om du har erfarenhet av personalarbete både inom tjänstemannaområdet och kollektivområdet, gärna erfarenhet från industrin. Som person är du professionell, empatisk och prestigelös. Du tar ansvar och är lösningsorienterad. Du behöver också ha förmågan att snabbt kunna ändra omprioritera ditt arbete då det ibland dyker upp situationer som behöver lösas. Som HR-generalist krävs det att du är lyhörd och besitter en mycket god kommunikativ förmåga. Rollen innebär en stor del självständigt arbete och därför krävs det att du har god tilltro till din egen förmåga och är trygg i din roll som HR-generalist. Du innehar även förmågan att vara analytisk, strukturerad och att du snabbt kan finna lösningar till problem som kan uppstå.Vi lägger stor vikt vid personlig kompetens.

Tjänsten är tillsvidare, provanställning kan komma att tillämpas.

Sista ansökningsdag är 3 December.

Vi samarbetar med Premier i denna rekrytering.

Alla frågor hänvisas till Stefan Larsson.stefan.larsson@premier.se
072-5133900

Krav:
Högskoleutbildning inom personal
B-körkort

Kontaktperson(er)

Stefan Larsson

stefan.larsson@premier.se

0725-133900 

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Kinnarp

ANSÖK HÄR