HR/LÖNEADMINISTRATÖR

Kinnarps HR avdelning består idag av flera avdelningar bla. löneavdelningen som huvudsakligen arbetar med löneadministration för hela företaget samt personalavdelningen som arbetar med att stödja Kinnarps produktionsenheter och Kinnarps försäljning. Denna tjänst som HR/löneadministratör kommer tillhöra löneavdelningen men arbeta först och främst med HR-administration gentemot personalavdelningen för Kinnarps försäljning och Kinnarps produktionsenheter. Tanken är att tjänsten i framtiden ska lära sig lönearbetet för att på sätt bli ett stöd för löneavdelningen.

UTMANINGEN

Du kommer att arbeta med alla vanligt förekommande administrativa uppgifter inom lön- och personalområdet så som löneadministration, skriva anställningsavtal, sköta och hantera personalakter, uppdatera diverse blanketter,  policys och riktlinjer, delta i arbetet vid medarbetarundersökningen för koncernen, ta ut diverse statistik ur lönesystemet Agda mm.  Tjänsten kommer att utvecklas mer mot löneadministration över tid.  

DIN BAKGRUND

Du behöver ha administrativ vana sedan tidigare, samt relevant högskoleutbildning/eftergymnasial utbildning gärna inom HR och/eller förvärvad arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer som lämplig. Du har mycket god datavana och gillar att lära dig nya system samt att arbeta i dem.

  • Krav: Bilkörkort
  •  

ÄR DU DEN VI SÖKER?

Vi söker dig som gillar ordning och reda och personaladministration. Du är serviceinriktad och duktig på samarbete men vågar också agera självständigt inom ramen för ditt arbetsområde. Som person är du professionell, empatisk och innehar en god kommunikativ förmåga i både tal och skrift. Du tar ansvar och är lösnings- och resultatorienterad samt innehar integritet. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper i rekryteringen.

VAD GÖR DETTA TILL DIN UTMANING?

Vi vill att du berättar för oss vad det är som gör jobbet som HR/Löneadministratör till just din utmaning. Vad är det som lockar dig och vad tänker du kring rollen? Berätta helt enkelt för oss varför du vill anta utmaningen!

  • Tillträde: Snarast
    Placeringsort: Kinnarp, Falköpings kommun
    Varaktighet: Tillsvidare, provanställning kan komma tillämpas.
    Arbetstid: Heltid, dagtid
  •  

VILL DU VETA MER?

Kontakta Kjell Strandberg HR-dir, 0515 - 381 13 eller Angelique Thörn Personalchef 0515 - 382 75. Fackliga representanter: Unionen/Christian Harrysson, tel. 0515-382 15. Kinnarps Akademikerförening/Christian Lindström, tel. 0515-382 50.

Skicka din ansökan med CV och personligt brev till work@kinnarps.se, ange i ämnesraden ”Ansökan HR/löneadministratör”. Urval kan komma att ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Sista ansökningsdag är den 2018-09-30.

Undanbedes kontakt från bemannings- och rekryteringsföretag gällande denna rekrytering