Säljare till Kinnarps Stockholm

Är du en tävlingsinriktad säljare?

Kinnarps grundades 1942 av Jarl och Evy Andersson. Kinnarps levererar inredningslösningar för kontor och offentliga utrymmen. Hög kvalitet och låg miljöpåverkan kännetecknar hela värdekedjan, från råmaterial till färdiga arbetsplatslösningar. Kinnarps är en av Europas största leverantörer av arbetsplatsinredningar. Kinnarps har 2300 anställda och driver försäljning i 40 länder. Besök gärna vår hemsida www.kinnarps.se

DINa arbetsuppgifter

Kinnarps i Stockholm söker en tävlingsinriktad säljare mot privata näringslivet som vill utvecklas tillsammans med ett härligt engagerat säljteam. Som säljare hos oss skapar du goda långsiktiga kund relationer med hög servicenivå i fokus och du tillbringar en stor del av din arbetstid hos potentiella kunder såväl som befintliga beställare. Du utgår ifrån vår fina utställning med kontor i  Sickla och du arbetar både i team och självständigt med eget kund och budget ansvar. Vi erbjuder ett utvecklande arbete där du får arbeta med marknadsledande lösningar och produkter i ett kundorienterat inredningsföretag. 

din profil

Vi söker dig med erfarenhet av B2B försäljning samt vana av att göra lönsamma affärer. Det är viktigt att du har god datorvana och inser vikten av att arbeta med strukturerad försäljning ihop med kundadministration och offerter i befintliga affärssystem. Har du erfarenhet från arbete med större privata upphandlingar är det meriterande. För att passa i rollen bör du ha lätt att kommunicera i tal och skrift. Vi ser gärna att du har någon form av eftergymnasial marknads och/eller försäljningsutbildning. Har du dessutom erfarenhet från inredningsbranschen är detta en stor fördel.

Som person är du ambitiös och resultatorienterad, orädd med högt eget driv att hitta nya kunder. Du motiveras av att skapa goda relationer med din omgivning och är duktig på att planera och strukturerar din arbetsvardag. Andra egenskaper som vi värdesätter högt är att du är kreativ och lyhörd samtidigt som du trivs med att arbeta mot gemensamma mål tillsammans med dina kollegor. B-körkort är ett krav.

vi erbjuder

Vi erbjuder dig en utvecklande säljarroll på en attraktiv arbetsplats där alla bidrar till arbetsglädje och framgång. Du får företräda ett företag med starkt varumärke, god marknadsnärvaro och gedigna kundrelationer att bygga vidare på för framtiden.

Välkommen med din ansökan märkt ”säljare” till susanne.franzen@kinnarps.se Vi går igenom ansökningar löpande så ansök gärna så fort som möjligt, dock senast 2017-04-30.

På Kinnarps respekterar och värdesätter vi människors olikheter och anser att de är en tillgång istället för ett hinder. Vi strävar efter mångfald där våra medarbetares olikheter berikar vår verksamhet. 

Tillträde: Efter överenskommelse
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Heltid, dagtid