INTERNATIONELL PRODUKTCHEF FÖR EXTERNA PRODUKTER

Vad erbjuder vi?

Ser du dig som en mångkonstnär som är van att jobba nära kunden, har en förståelse för produktion och utveckling i kombination med designintresset? Fortsätt läs! Vi på Kinnarps jobbar med ett framtids säkrat erbjudande där du kan vara med och påverka framtidens kontorslösningar! Kinnarps helhetserbjudande innefattar produkter från våra 6 egna varumärken, samt väl utvalda externa produkter som denna roll ansvarar över, i syfte att skapa helhetslösningar för kunden.

Din roll hos oss är hålla koll på dom allra senaste trenderna i syfte att skapa marknadens bästa sortiment inom ditt produktområde, externa produkter. Du kommer besöka mässor och event i hela Europa tillsammans med en stark närvaro i det lokala -GO GLOBAL AND LOCAL. Utefter dina analyser så driver du förslag på förändringar, förbättringar och introducerar förslag på nya produkter såväl som avveckling. Rollen blir extra rolig då du arbetar i projektform och har många olika kontaktytor såväl externt med t ex formgivare, designers och leverantörer som internt med t ex övriga produktchefer, projektledare, sälj/marknad och konstruktion. Det är alltså du som har de kommersiella kontakterna men är även den som förädlar informationen från marknaden in mot företaget för att uppnå målen för verksamheten. Du rapporterar till Director Global Range & Communications.

Detta kan du

  • Skapa relationer i en internationell miljö
  • Arbetat i en kommersiell roll
  • Klarat en examen på högskolenivå inom ekonomi/marknadsföring alternativt design/produktutveckling.
  • Pratar obehindrat engelska och svenska i tal och skrift
  • Erfarenhet från Product Management.
  •  

Detta är du

Du ska ha ett hjärta i det du gör och stå bakom vårt hållbarhetsarbete där vi bland annat är med i kampen att minska utsläppen och skapa en hållbar arbetsmiljö.

För att trivas i rollen är det viktigt att du är självgående, initiativtagande och prestigelös. Vidare är du kommunikativ, affärsmässig, analytisk, social och relationsskapande. Som person är du lugn och trygg i dig själv och tvekar inte att ta beslut. Att prata inför en stor grupp människor är något du inte drar dig för utan snarare motiveras av. Arbetet bedrivs ofta i projektform varvid höga krav på samarbetsförmåga och flexibilitet ställs.

Bra info att veta

  • Tjänsteresor inom Sverige men även inom Europa, ca 35–45 resdagar/år
  • Heltid
  • Placeringsort Kinnarps
  • Sista ansökningsdag 30 september men urval sker löpande

I denna rekrytering samarbetar vi med addPeople. Ansök via addPeoples hemsida https://bit.ly/2oUHf3S

Vilka är vi?

På Kinnarps respekterar och värdesätter vi människors olikheter. Vi strävar efter mångfald där våra medarbetares olikheter berikar vår verksamhet.

Kinnarps levererar inredningslösningar för kontor och offentliga utrymmen. Hög kvalitet och låg miljöpåverkan kännetecknar hela värdekedjan, från råmaterial till färdiga arbetsplatslösningar.  Kinnarps är en av Europas största leverantörer av arbetsplatsinredningar och driver försäljning i ungefär 40 länder. Kinnarps grundades 1942 av Jarl och Evy Andersson. Än idag är det ett helägt familjeföretag. Läs mer på www.kinnarps.se