Kinnarps i Jönköping söker innesäljare

Trivs du med att möta kunder och skapa relationer? Vill du arbeta i ett spännande företag där du får arbeta med ett starkt varumärke? Vi söker nu en innesäljare till vårt kontor i Jönköping. Urval i den här rekryteringen kommer att ske löpande så varmt välkommen med din ansökan redan idag!

DINA ARBETSUPPGIFTER:

I rollen som innesäljare ansvarar du för att stötta säljarna i deras vardag. Vi söker dig som vill ha en vardag fylld med kundkontakt, vara support och skapa merförsäljning. Du tar hand om våra kunder som besöker vår utställning, demonstrera och informera om våra produkter. Du ansvarar även för att ta hand om kundkontakter som kommer in via mail och telefon. Du arbetar kreativt med ritningar i Configura. Arbetet är självständigt och du kommer över tid att även arbeta i en egen säljande roll med eget ansvar.

 

VI SÖKER:

Vi söker dig som älskar att hålla en hög servicenivå, är strukturerad och har förmåga att prioritera ditt arbete i ett stundtals högt tempo. Att vara lyhörd och nyfiken är en självklarhet för dig. Andra viktiga egenskaper som vi tror att du har är: - Hög servicekänsla - Positiv och utåtriktad - Kan hålla många bollar i luften samtidigt - God datorvana - Ansvarstagande och noggrann - Behärskar svenska och engelska i tal och skrift

 

VI ERBJUDER DIG:

Vi erbjuder dig en tjänst på en attraktiv arbetsplats där alla bidrar till arbetsglädje och framgång. Du får företräda ett företag med starkt varumärke, god marknadsnärvaro och gedigna kundrelationer att bygga vidare på för framtiden.

Ansök här via Poolia