JUNIOR PRODUKTCHEF FÖR STOLSPRODUKTER

Är du på språng och vill ta nästa kliv! Vi på Kinnarps jobbar med ett framtids säkrat erbjudande där du kan vara med och påverka framtidens kontorslösningar!

Vad erbjuder vi?

Din roll hos oss är hålla koll på dom allra senaste trenderna i syfte att skapa marknadens bästa sortiment inom ditt produktområde, stolsprodukter. Du kommer besöka mässor och event i hela Europa tillsammans med en stark närvaro i det lokala -GO GLOBAL AND LOCAL. Utefter dina analyser så driver du förslag på förändringar, förbättringar och introducerar förslag på nya produkter såväl som avveckling. Rollen blir extra rolig då du arbetar i projektform och har många olika kontaktytor såväl externt med t ex formgivare, designers och leverantörer som internt med t ex övriga produktchefer, projektledare, sälj/marknad och konstruktion. Det är alltså du som har de kommersiella kontakterna men är även den som förädlar informationen från marknaden in mot företaget för att uppnå målen för verksamheten. Du rapporterar till Director Global Range & Communications.

Detta kan du

  • Vara bekväm i en kommersiell roll
  • Klarat en examen på högskolenivå inom ekonomi/marknadsföring alternativt design/produktutveckling.
  • Prata obehindrat engelska och svenska i tal och skrift
  • God insyn i arbetet som produktassistent och är redo att kliva ett steg uppåt
  •  

Detta är du

Du ska ha ett hjärta i det du gör och stå bakom vårt hållbarhetsarbete där vi bland annat är med i kampen att minska utsläppen och skapa en hållbar arbetsmiljö. För att trivas i rollen är det viktigt att du är självgående, initiativtagande och prestigelös. Vidare är du kommunikativ, affärsmässig, analytisk, social och relationsskapande. Som person är du lugn och trygg i dig själv och tvekar inte att ta beslut. Att prata inför en stor grupp människor är något du inte drar dig för utan snarare motiveras av. Arbetet bedrivs ofta i projektform varvid höga krav på samarbetsförmåga och flexibilitet ställs.

Bra info att veta

  • Tjänsteresor inom Sverige men även inom Europa, ca 35–45 resdagar/år
  • Heltid
  • Placeringsort: Kinnarps
  • Sista ansökningsdag är 30 september 2018 men urval sker löpande

I denna rekrytering samarbetar vi med addPeople.

Ansök via addPeoples hemsida https://addpeople.nu/ledigajobb/junior-produktchef/

Vilka är vi?

På Kinnarps respekterar och värdesätter vi människors olikheter. Vi strävar efter mångfald där våra medarbetares olikheter berikar vår verksamhet.

Kinnarps levererar inredningslösningar för kontor och offentliga utrymmen. Hög kvalitet och låg miljöpåverkan kännetecknar hela värdekedjan, från råmaterial till färdiga arbetsplatslösningar.  Kinnarps är en av Europas största leverantörer av arbetsplatsinredningar och driver försäljning i ungefär 40 länder. Kinnarps grundades 1942 av Jarl och Evy Andersson. Än idag är det ett helägt familjeföretag. Läs mer på www.kinnarps.se