KEY ACCOUNT säljare till Anbud & KAM gruppen

Var med och bygg framtidens lag

Kinnarps är Europas ledande helhetsleverantör av inredningslösningar och arbetsplatsdesign för kontor, skolor och omsorgsmiljöer. Möblerna kännetecknas av hög kvalitet, innovativ design, låg miljöpåverkan och långa livscykler. Företaget har varit familjeägt sedan starten 1942, med tillverkning i Sverige och verksamhet i över 40 länder. På Kinnarps respekterar och värdesätter vi människors olikheter. Vi strävar efter mångfald, där våra medarbetares olikheter berikar vår verksamhet. Kinnarps.se

Om tjänsten

KAM arbetar med utveckling samt försäljning mot nationella storkunder. Tjänsten riktar sig mot kunder inom både privat och offentlig sektor. Genom en god marknads- och konkurrentkännedom skapar KAM effektiva aktiviteter för att stärka Kinnarps position på marknaden. KAM säkerställer att de nationella kundavtalen genererar god lönsamhet på både på kort och lång sikt, med fokus på försäljning av koncernprodukter. Då produktförsäljningen i huvudsak sker genom våra lokala säljorganisationer har rollen ett tätt samarbete med dessa. Som KAM har du eget kundansvar med tillhörande budgetmål. Organisatoriskt är rollen placerad i Kinnarps Sverige Försäljning AB, i gruppen ”KAM”.

Vem är du?

Du är en mål och resultatinriktad säljare med sinne för detaljerna. Vi ser en relationsbyggare med analytisk förmåga som trivs med att ha många bollar i luften.
Du drivs av att skapa nya lönsamma affärsmöjligheter samt har förmågan att formulera intressanta erbjudande utifrån Kinnarps affärsmodell. God samarbetsförmåga med tydligt ägande och ansvarstagande. Förmåga att arbeta självständigt med eget driv. Du är nyfiken och orädd med ett gott självförtroende. Vi söker dig som är eller vill bli en god affärsdriven god ambassadör för Kinnarps.

Vi på Kinnarps bygger framtidens lag och stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper och tidigare erfarenhet för att lyckas i uppdraget.
I rollen som KAM kommer du vara delaktig i att föra Kinnarps säljorganisation framåt mot uppsatta mål och visioner.
Är du en driven, strukturerad med ett analytiskt förhållningssätt och stor vilja att göra skillnad, då kommer du att trivas hos oss!

Vi ser gärna din ansökan så fort som möjligt, intervjuer kommer ske löpande, sista dag för ansökan är 14 augusti 2022.
Vi förbehåller oss rätten att tillsätta tjänsten innan ansökningstiden gått ut.