Kinnarps i Jönköping söker Säljare och Innesäljare

Nu söker vi både en säljare och innesäljare till Kinnarps i Jönköping! Vill du arbeta i ett spännande företag där du får arbeta med ett starkt varumärke? Urval i den här rekryteringen kommer att ske löpande så varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Som säljare hos Kinnarps är du ansvarig för säljprocessen inom ditt distrikt. Du skapar förutsättningar för möten och genomför kundaktiviteter mot nya och befintliga kunder. Ditt arbete präglas av att skapa goda långsiktiga relationer med hög servicenivå i fokus samt deltar i olika nätverk. En stor del av din arbetstid tillbringar du ute hos våra kunder och potentiella kunder. Vi erbjuder ett fritt arbete där du arbetar med marknadsledande lösningar i ett kundorienterat företag.

I rollen som innesäljare ansvarar du för att stötta säljarna i deras vardag. Vi söker dig som vill ha en vardag fylld med kundkontakt, vara support och skapa merförsäljning. Du arbetar kreativt med ritningar i Configura. Arbetet är självständigt och du kommer även att arbeta i en egen säljande roll med eget ansvar för ett geografiskt område.

Utbildning / Erfarenhet

Till rollen som säljare söker vi dig med erfarenhet av B2B försäljning med eget budgetansvar. Det är viktigt att du inser vikten av att arbeta med strukturerad försäljning och kundadministration i befintliga affärssystem. Du har en positiv inställning till såväl kollegor som kunder och har lätt för att skapa kontakt som genererar bra kundmöten. B-körkort är ett måste samt tillgång till egen bil.

Till rollen som innesäljare söker vi dig som är strukturerad och har förmåga att prioritera ditt arbete i ett stundtals högt tempo. Att vara lyhörd och nyfiken är en självklarhet för dig. Du gillar att prata i telefon och motiveras av varje möte med kund. B-körkort samt tillgång till egen bil är en fördel, men inget krav för tjänsten.                                                                                                                    
I båda rollerna ser vi en person som är ambitiös och noggrann samtidigt som du är effektiv och resultatorienterad med starkt eget driv. Genom ett strukturerat arbetssätt och goda kunskaper, skapar du förtroende hos våra kunder, som borgar för långsiktiga och goda affärsrelationer. Du har mycket god datorvana, mycket goda kunskaper i svenska samt kunskaper i engelska.

Andra egenskaper som vi värdesätter högt är att du är lyhörd och har en mycket god social förmåga. Du trivs med att arbeta mot gemensamma mål tillsammans med dina medarbetare och är en god lagspelare.

Förmåner

Vi erbjuder dig en utvecklande säljarroll och en attraktiv arbetsplats där alla bidrar till arbetsglädje och framgång. Du får företräda ett företag med starkt varumärke, god marknadsnärvaro och gedigna kundrelationer att bygga vidare på för framtiden.

 

I denna rekrytering samarbetar vi med Poolia. Kontaktperson är Cecilia Björkegren, tel:    036-173261, email: cecilia.bjorkegren@poolia.se För att ansöka, gå in på följande länk:

https://www.poolia.se/lediga-jobb/kinnarps-i-jonkoping-soker-saljare-och-innesaljare-jonkoping-47849/

Poolia går igenom ansökningar löpande så ansök gärna så fort som möjligt. Välkommen med din ansökan!

 

Kinnarps

Kinnarps grundades 1942 av Jarl och Evy Andersson. Kinnarps levererar inredningslösningar för kontor och offentliga utrymmen. Hög kvalitet och låg miljöpåverkan kännetecknar hela värdekedjan, från råmaterial till färdiga arbetsplatslösningar. Kinnarps är en av Europas största leverantörer av arbetsplatsinredningar. Kinnarps har 2300 anställda och driver försäljning i 40 länder. Besök gärna vår hemsida www.kinnarps.se