Säljare med passion sökes till Kinnarps Norrköping

Kinnarps i Norrköping söker en tävlingsinriktad säljare mot privata näringslivet som vill utvecklas tillsammans med ett härligt engagerat säljteam. Kinnarp erbjuder dig en utvecklande säljarroll på en attraktiv arbetsplats där alla bidrar till arbetsglädje och framgång. Du får företräda ett företag med starkt varumärke, god marknadsnärvaro och gedigna kundrelationer att bygga vidare på för framtiden.

Kinnarps respekterar och värdesätts människors olikheter och anser att de är en tillgång istället för ett hinder. Kinnarps strävar efter mångfald där deras medarbetares olikheter berikar deras verksamhet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Som säljare hos Kinnarps skapar du goda långsiktiga kundrelationer med hög servicenivå i fokus och du tillbringar en stor del av din arbetstid hos potentiella kunder såväl som befintliga beställare. Du utgår ifrån Kinnarps fina utställning med kontor i Norrköping och du arbetar både i team och självständigt med eget kund- och budgetansvar. Du erbjuds ett utvecklande arbete där du får arbeta med marknadsledande lösningar och produkter i ett kundorienterat inredningsföretag.

I rollen som säljare hos Kinnarps kommer du även att arbeta med att:

- rapportera enligt fastställda rutiner i företagets CRM-system
- göra offerter och ritningar i vårt ritprogram Configura
- ansvara för att beställnings- och leveransrutiner följs
- vara delaktig i framtagande och uppföljning av egen försäljningsbudget
- ansvara för att antal målsatta kundbesök genomförs
- prospektering och nykundsbearbetning bedrivs kontinuerligt

Utbildning / Erfarenhet

Vi söker dig med erfarenhet av B2B försäljning samt vana av att göra lönsamma affärer. Det är viktigt att du har god datorvana och inser vikten av att arbeta med strukturerad försäljning ihop med kundadministration och offerter i befintliga affärssystem. För att passa i rollen bör du ha lätt att kommunicera i tal och skrift.                                                                                                                             
Som person är du ambitiös och resultatorienterad, orädd med högt eget driv att hitta nya kunder. Du motiveras av att skapa goda relationer med din omgivning och är duktig på att planera och strukturerar din arbetsvardag. Andra egenskaper som vi värdesätter högt är att du är förtroendeingivande, kreativ och lyhörd samtidigt som du trivs med att arbeta mot gemensamma mål tillsammans med dina kollegor. B-körkort och bil är ett krav.

I denna rekrytering samarbetar vi med Poolia. Kontaktperson är Sofia Beuschel, tel: 013-368654, email: sofia.beuschel@poolia.se För att ansöka, gå in på följande länk:

https://www.poolia.se/preview/?jobadid=47862

Poolia går igenom ansökningar löpande så ansök gärna så fort som möjligt.