Konstruktör inom områdena Bord & Förvaring

Nu behöver vi förstärka utvecklingsteamet på Kinnarps med en driven konstruktör. Som konstruktör hos oss kommer du bli en viktig kugge i våra tvärfunktionella produktutvecklings- och produktvårdsprojekt. Gillar du högt tempo och vill jobba på ett företag i framkant inom den spännande möbelindustrin är du kanske den person vi söker. Vår utvecklingsavdelning består idag av 35 kompetenta medarbetare.

Huvudsakliga arbetsuppgifter.

  • Konstruktion, beräkning och ritningsframställan inom utvecklings- och produktvårdsprojekt.
  • Genomföra workshops gällande nya koncept, ta fram tekniska lösningar som uppfyller kundens behov. Analysarbete inom kvalitets- och produktförbättringsprojekt.

 

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är maskiningenjör eller innehar motsvarande kompetens inom konstruktion och har ett genuint intresse för tekniska lösningar och produktion. Du har erfarenhet av 3D-CAD och PDM-system samt beräkningsprogram.

För att trivas i rollen är det viktigt att du är självgående, initiativtagande och prestigelös. Du kommer arbeta med interna och externa kunder och därför är det viktigt att du kan kommunicera både skriftligt och muntligt på svenska och engelska.

Arbetet bedrivs ofta i projektform varvid höga krav på samarbetsförmåga och flexibilitet ställs. Tjänsteresor kommer att förekomma både inom Sverige men även inom Europa.

 

Meriterande

Kunskap inom möbelindustri eller annan tillverkande industri såväl som erfarenhet av CAD/CAM.

Uppdragsgivare: Kinnarps AB

Ort: Kinnarp, Falköpings kommun.

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: 2017-10-20, Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt via länken: 

Ansök här

 

För information: För mer information om tjänsten kontakta Per Lind på Dfind Science and Engineering, 0703 772588 Marcus Söderström 070-6584362

Om Kinnarps
Kinnarps grundades 1942 av Jarl och Evy Andersson. Än idag är det ett helägt familjeföretag, där Jarls och Evys barn och barnbarn nu leder företaget. Kinnarps levererar inredningslösningar för kontor och offentliga utrymmen. Hög kvalitet och låg miljöpåverkan kännetecknar hela värdekedjan, från råmaterial till färdiga arbetsplatslösningar. Kinnarps är en av Europas största leverantörer av arbetsplatsinredningar. Kinnarps driver försäljning i ungefär 40 länder.