Konstruktör med inriktning mot elektronik

Nu behöver vi förstärka utvecklingsteamet på Kinnarps med en driven konstruktör. Som konstruktör hos oss kommer du bli en viktig kugge i våra tvärfunktionella produktutvecklings- och produktvårdsprojekt. Gillar du högt tempo och vill jobba på ett företag i framkant inom den spännande möbelindustrin är du kanske den person vi söker. Vår utvecklingsavdelning består idag av 35 kompetenta medarbetare.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Konstruktion, beräkning och ritningsframställan, med tyngpunkt på beräkning och specificering av elektronik. Superuser och supportansvarig för PDM & CAD/CAM-system som hanteras inom produktuteckling. Arbeta proaktivt för att alltid vara i framkant gällande elektronik, digitala miljöer och dess integration. Genomföra workshops gällande nya koncept, ta fram tekniska lösningar som uppfyller kundens behov. Analysarbete inom kvalitets- och produktförbättringsprojekt.

 

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har maskiningenjörsexamen eller motsvarande kompetens och har ett genuint intresse och förståelse för teknik, elektronik och mekatronik. Du har erfarenhet inom ett eller flera 3D-CAD och PDM-system och intresse av att driva dessa frågor internt.

För att trivas i rollen är det viktigt att du är självgående, initiativtagande och prestigelös. Du kommer arbeta med interna och externa kunder och därför är det viktigt att du kan kommunicera både skriftligt och muntligt på svenska och engelska.

Arbetet bedrivs ofta i projektform varvid höga krav på samarbetsförmåga och flexibilitet ställs. Tjänsteresor kommer att förekomma både inom Sverige men även inom Europa.

 

Meriterande

Kunskap inom möbelindustri eller annan tillverkande industri såväl som erfarenhet av CAD/CAM samt specificering av elektronik.


Uppdragsgivare: Kinnarps AB

Ort: Kinnarp, Falköpings kommun.

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: 2017-10-20, Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt via länken: 

Ansök här

För information: För mer information om tjänsten kontakta Per Lind på Dfind Science and Engineering, 0703 772588 Marcus Söderström 070-6584362

Om Kinnarps
Kinnarps grundades 1942 av Jarl och Evy Andersson. Än idag är det ett helägt familjeföretag, där Jarls och Evys barn och barnbarn nu leder företaget. Kinnarps levererar inredningslösningar för kontor och offentliga utrymmen. Hög kvalitet och låg miljöpåverkan kännetecknar hela värdekedjan, från råmaterial till färdiga arbetsplatslösningar. Kinnarps är en av Europas största leverantörer av arbetsplatsinredningar. Kinnarps driver försäljning i ungefär 40 länder.