Lärmiljö- och arbetsplatsstrateg

Vill du vara med och utforma framtidens lärmiljöer med oss på Kinnarps? 
Jobbar du som lärmiljö- eller arbetsplatsstrateg, lärare, pedagog eller har du kanske någon annan roll där du deltar i helt eller delvis i utvecklingsarbetet och är med och utformar lärmiljöer för skolor idag? Då kanske detta är nästa steg för dig! Vi söker nu ytterligare en lärmiljö/arbetsplatsstrateg till vårt team i Kinnarp. Vi har under många år hjälpt skolor att kartlägga och analysera sina behov genom vår egenutvecklade lärmiljöanalys Next Education®. Med våra verktyg ser vi till att kunden får den miljö som bäst stöttar elever, skolpersonal och verksamheten som helhet. Vi vet vad som krävs för att skapa hållbara och flexibla skolmiljöer som bidrar till trygghet, glädje och fokus på lärande.

Om tjänsten 
Du kommer att arbeta i ett team som består av flera arbetsplatsstrateger och nära våra säljare inom Kinnarps. I ditt dagliga arbete kommer du att möta och leda våra kunder både på plats ute på skolprojekten samt på distans. Du kommer att få möjlighet att driva kreativa och strukturerade workshops samt förvandla användardata till färdiga lärmiljöer. Du jobbar både självständigt eller i tillsammans med kollegor och samarbetspartners i arbetet med kundens utvecklingsprojekt, från första kontakt till leverans och implementation. Du utgår från vår utställning i Kinnarp, men kan arbeta från olika orter. Våra kunder finns i hela Sverige vilket innebär att resor förekommer i tjänsten. Körkort klass B är krav.

Vem är du?
Vi söker dig som vill vara med och utveckla verksamhetsanpassade lärmiljöer för elever och skolpersonal nu och för framtiden. Vi söker dig som naturligt tar stort ansvar och drivs av att bygga relationer som bidrar till att skapa mervärde. Vi ser att gärna att du har flerårig erfarenhet av att ha arbetat inom områden som kan vara: arbetsplatsstrategi, arbetsplatsutveckling, skola eller arbetat aktivt med förändringsprojekt inom skolans fysiska miljö. Du är trygg i att leda grupper inom utvecklings- och förändringsprojekt.

För att passa i rollen tror vi att du har:

  • Erfarenhet av ledarskap, förändringsledning, och projektledning.
  • Brinnande intresse av att interagera med andra människor och kan med enkelhet kommunicera och presentera olika budskap på ett förtroendegivande och pedagogiskt sätt.
  • God förmåga att samla in och analysera både kvantitativ- som kvalitativ användardata samt på ett tydligt sätt presentera slutsatser och rekommendationer till kund.
  • Trivs med kundnära affärsrelationer och drivs av försäljning.
  • Erfarenhet av offentlig sektor, upphandling och anbud är meriterande.
  • Du har med fördel erfarenhet från skolans värld, som utbildad pedagog eller arbetar inom verksamheten på annat sätt.

Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta Henrik Axell, Head of Workplace Strategy

Vi ser gärna din ansökan så fort som möjligt, intervjuer kommer ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonsens utgång – sista dag för ansökan är 16:e oktober 2022. Start omgående eller enligt överenskommelse.

Vilka är vi?
Kinnarps är Europas ledande helhetsleverantör av inredningslösningar och arbetsplatsdesign för kontor, skolor och omsorgsmiljöer. Möblerna kännetecknas av hög kvalitet, innovativ design, låg miljöpåverkan och långa livscykler. Företaget har varit familjeägt sedan starten 1942, med tillverkning i Sverige och verksamhet i över 40 länder. Läs mer på www.kinnarps.se

Välkommen med din ansökan!

Kontaktperson

Henrik Axell
Head of Workplace Strategy
+46 703 59 98 51
henrik.axell@kinnarps.se