Lastvagnsmekaniker

Är du en klurig problemlösare?

Utmaningen

I rollen som lastvagnsmekaniker kommer du att arbeta med all förekommande service, tvätt, reparationer och underhåll av vår personbils- och lastvagnspark.

 

Din bakgrund

Vi söker dig som har fordonsteknisk utbildning eller arbetslivserfarenhet inom yrket. Viss datakunskap samt CE körkort är ett krav. 

 

Är du den vi söker?

För att lyckas i rollen som lastvagnsmekaniker är du en person som tar arbetet på största allvar och har lätt för att ta kontakt med nya människor. Det är ett omväxlande arbete vilket ställer krav på att du är självgående och flexibel. Du kan arbeta i såväl grupp som självständigt. Vi lägger stor vikt vid ansvarstagande, ordningssinne och god servicekänsla.

 

Vad gör detta till din utmaning?

Vi vill att du berättar för oss vad det är som gör jobbet som lastvagnsmekaniker till just din utmaning. Vad är det som lockar dig och vad tänker du kring rollen? Berätta helt enkelt för oss varför du vill anta utmaningen! 

Tillträde Snarast
Placeringsort Kinnarp
Varaktighet Tillsvidare
Arbetstid Heltid, dagtid

Vill du veta mer?
Kontakta rekryterande chef Ingemar Åberg vid Fordonsavdelningen, tel. 0515-381 41. Du kan även kontakta Åsa Thell vid HR/Personnel, tel. 0515-382 44.

Facklig representant vid GS-facket: Henrik Brolin, tel. 0515- 381 96.

Skicka din ansökan med CV och personligt brev till work@kinnarps.se. Märk ansökan Lastvagnsmekaniker.

Intervjuer sker löpande.