Leveransmontör

Vill du vara en viktig del av Kinnarps leveranskoncept?

UTMANINGEN
I rollen som Leveransmontör kommer du att leverera och montera möbler till våra kunder. Du kommer att vara en viktig ambassadör för Kinnarps och kommer att köra runt i vår största reklampelare, lastbilarna.

DIN BAKGRUND
Vi söker dig som har erfarenhet från leveransyrket. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av liknande arbete. Du hanterar svenska i tal och skrift och är van vid att arbeta i digitala verktyg. Engelska är meriterande. Krav för yrket är körkortsbehörighet C-E och YKB.

ÄR DU DEN VI SÖKER?
För att lyckas i rollen som Leveransmontör har du ansvarskänsla, initiativförmåga och proaktivitet. Du har god förmåga att arbeta självständigt, såväl som tillsammans med andra i team, då detta är självklara förutsättningar för tjänsten. Som leveransmontör kommer du att ha dagliga kundkontakter, vilket kräver hög servicekänsla. Som person är du drivande och stimuleras av att lösa problem.

VAD GÖR DETTA TILL DIN UTMANING?
Vi vill att du berättar för oss vad det är som gör jobbet som Leveransmontör till just din utmaning. Vad är det som lockar dig och vad tänker du kring rollen? Berätta helt enkelt för oss varför du vill anta utmaningen!

Tillträde Snarast
Placeringsort Kinnarp
Varaktighet Tillsvidare
Arbetstid Heltid, flexibel arbetstid

VILL DU VETA MER?
Kontakta arbetsledarna Thomas Westerberg 0515-380 50 eller Susanne Johansson 0515-383 27 på Logistikavdelningen. Du kan även kontakta Ida Andersson vid HR/Personal, 0515 – 382 21.

Facklig representant: GS/Henrik Brolin, tel. 0515-38196. 

Skicka din ansökan med CV och personligt brev till work@kinnarps.se senast 2018-02-28. Märk ansökan Leveransmontör 2018.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.