Marketing Manager

Vill du vara med på en spännande resa som en del av ett passionerat team som utvecklar Kinnarps totala kunderbjudande?

Kinnarps AB söker en Marketing Manager som ska driva och utveckla marknadskommunikationen inom Kinnarps Group. Din arbetsplats kommer att vara på huvudkontoret i Kinnarp och du rapporterar till Director Global Range and Communications. Tjänsten ingår i Global Range and Communications ledningsgrupp.

Kinnarps är ett affärsdrivet bolag med en marknadsledande position där du får möjlighet att vara med att sätta ett avtryck. Företaget har ett bra arbetsklimat och en utvecklande miljö och rätt person kommer fritt kunna påverka rollen och självständigt driva detta ansvarsområde. Vi söker dig som ser möjligheterna i tjänsten och som vill dela med dig av ditt engagemang, kompetens och personlighet.

 

Övergripande ansvaret

Driva och utveckla funktionen, som innefattar varumärkes byggande- och säljdrivande global kommunikation av Kinnarps helhetserbjudande, innefattande produkter, koncept och tjänster.

Arbeta internationellt och bistå försäljningsorganisationerna med konkreta kampanjer och verktyg, som kan bidra till ökad försäljning och lönsamhet.

Utveckla Kinnarps kommunikation med än mer fokus på digital marknadsföring, för att effektivt nå företagets målgrupper, samt skapa effektiva interna arbetsprocesser.

I rollen ingår personalansvar, att leda, inspirera och utveckla gruppen att effektivt arbeta tillsammans mot uppsatta visioner och mål.

 

Din bakgrund

Vi tror att rätt person har följande erfarenheter och kompetenser;

Erfarenhet av strategisk och säljdriven marknadsföring, B2B. Vana av att arbeta nära sälj och hur man driver försäljningen.

Hög kompetens inom digital marknadsföring/online sales.

Erfarenhet från arbete i internationell miljö.

Erfarenhet och förmåga till effektiv kravställning på underleverantörer.

God ledarerfarenhet samt förändringsledning och intresse för ledarskap.

Kreativ och sinne för färg och form

God kunskap i svenska och engelska i tal och skrift. Gärna ytterligare språkkunskaper.

Högskoleutbildning är krav. Gärna Master Degree inom marknadsföring/företagsekonomi.

 

Är du den vi söker?

För att trivas i rollen som Marketing Manager tror vi att du är sälj- och affärsdriven, har stark drivkraft och förmåga att skapa och driva förändring. Vi tror att du är en passionerad duktig kommunikatör som trivs att stå inför folk. Intresserad av att leda människor från olika kulturer. Vi ser gärna att du bott utomlands någon period i livet. Kreativ förmåga med intresse av inredningslösningar, färg och form. Naturligt intresse för nya digitala lösningar. Detta är en operativ roll men vi tror det är viktigt att ha en strategisk höjd och en förmåga att naturligt växla mellan det operativa och strategiska. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Vad gör detta till din utmaning?

Vi vill att du berättar för oss vad det är som gör jobbet som Marketing Manager till just din utmaning. Vad är det som lockar dig och vad tänker du kring rollen? Berätta helt enkelt för oss varför du vill anta utmaningen!

 

Övrigt

Tillträde: Snarast
Placeringsort: Kinnarp
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Heltid, dagtid
Resor: Förekommer inom Sverige och Europa, troligtvis 40-50 resdagar/år.

 

I denna rekrytering samarbetar Kinnarps med K2 Search. Vill du veta mer om uppdraget är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Eva Backstam | 076-000 18 20 | eva.backstam@k2search.se eller Researchkonsult Johanna Mattsson | 0735-216 500 | johanna.mattsson@k2search.se. Då urval, intervjuer och tester sker löpande rekommenderar vi dig att skicka in din ansökan omgående på www.k2search.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt