Maskinoperatörer

Vill du arbeta med Kinnarps maskinline?

Utmaningen

Nu söker vi dig som vill arbeta på våra kantbearbetningsliner. Ditt mål är att tillsammans med teamet förse resterande led i produktionen med komponenter av fullgod kvalitet och kvantitet.

Din bakgrund

Vi söker dig som har gymnasial utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Har du träteknisk eller liknade utbildning och/eller erfarenhet av linearbete ser vi detta som meriterande. Vi ser gärna att du också har ett maskintekniskt kunnande.

Är du den vi söker?

För att lyckas i rollen som maskinoperatör är du en noggrann och ansvarsfull person med en teknisk nyfikenhet. Det är också viktigt att du tycker om att arbeta i grupp.

Vad gör detta till din utmaning?

Vi vill att du berättar för oss vad det är som gör jobbet som maskinoperatör till just din utmaning. Vad är det som lockar dig och vad tänker du kring rollen? Berätta helt enkelt för oss varför du vill anta utmaningen!

Tillträde Snarast
Placeringsort Kinnarp
Varaktighet Tillsvidare
Arbetstid Heltid, 2-skift

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vill du veta mer?
Kontakta Sten-Åke Fernström tfn 0515-38 179 alternativt Hans-Erik Nyman tfn 0515-38 169 vid Maskinverkstaden. Du kan även kontakta Ida Andersson vid HR/Personal, tfn. 0515-38 221.

Facklig representant vid GS-facket: Henrik Brolin, tfn. 0515-38 196.

Skicka din ansökan med CV och personligt brev till work@kinnarps.se senast 2017-11-30. Märk ansökan Maskinoperatör 2017.

På Kinnarps respekterar och värdesätter vi människors olikheter och anser att de är en tillgång istället för ett hinder. Vi strävar efter mångfald där våra medarbetares olikheter berikar vår verksamhet.