Kinnarps i Nyköping söker Säljare

Är du redo för en ny utmaning?

Om oss

Kinnarps i Nyköping är ett lokalägt privat företag som har haft ett nära samarbete med Kinnarps sedan 1975 och ingår i Sveriges största kedja av inredningshus. Vår uppgift är att möta dagens och morgondagens krav på helhetslösningar för kontor, skola och omsorg. Kinnarps AB, som idag är Europas ledande leverantör av inredningslösningar för kontor med cirka 2500 anställda i 40 länder, är vår huvudleverantör av inredning men vi arbetar också nära flera kompletterande leverantörer tex Materia, NC, Skandiform, Atelje Lyktan, TreCe mfl. Miljontals människor arbetar och vistas dagligen i miljöer inredda av Kinnarps. Besök gärna www.kinnarps.se. Kinnarps i Nyköping flyttade till Gumsbacken hösten 2016 och öppnade i nya för verksamheten anpassade lokaler där huserar också IT verksamheten Koneo och Kontorsvarhuset.

Dina arbetsuppgifter

Som säljare hos Kinnarps är du ansvarig för säljprocessen inom ditt distrikt, framför allt inom Nyköpings- Oxelösunds- Gnesta- och Trosa-kommuner. Du skapar förutsättningar för möten och genomför kundaktiviteter mot nya och befintliga kunder. Ditt arbete präglas av att skapa goda långsiktiga relationer med hög servicenivå i fokus och du tillbringar en stor del av din arbetstid ute hos våra kunder och potentiella kunder. Vi erbjuder ett fritt arbete där du arbetar med marknadsledande lösningar i ett kundorienterat företag.

Din profil

Vi söker dig med erfarenhet av B2B konceptförsäljning med eget budgetansvar. Det är viktigt att du har god datorvana och inser vikten av att arbeta med strukturerad försäljning och kundadministration i befintliga affärssystem. Har du erfarenhet från arbete med större offentliga eller privata upphandlingar är det meriterande. För att passa i rollen bör du ha lätt att kommunicera i tal och skrift. B-körkort är ett måste. Har du dessutom erfarenhet från inredningsbranschen är detta en fördel.

Som person är du ambitiös och noggrann samtidigt som du är effektiv och resultatorienterad med starkt eget driv. Du motiveras av att skapa långsiktiga relationer med kunder och har lätt för att ta kontakt och skapa bra kundmöten. Andra egenskaper som vi värdesätter högt är att du är lyhörd samtidigt som du trivs med att arbeta mot gemensamma mål tillsammans med dina medarbetare.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en utvecklande säljarroll och en attraktiv arbetsplats där alla bidrar till arbetsglädje och framgång. Du får företräda ett företag med starkt varumärke, god marknadsnärvaro och gedigna kundrelationer att bygga vidare på för framtiden.

För ytterligare information om tjänsten kontakta gärna Conny Persson, VD Kinnarps i Nyköping tel: 0155-205811.

Välkommen med din ansökan till conny.persson@nykoping.kinnarps.se. Vi går igenom ansökningar löpande så ansök gärna så fort som möjligt. www.kinnarps.se/showrooms/nykoping 

 

  • Varaktighet: Tillsvidare
  • Tillträde: Efter överenskommelse
  • Placeringsort: Nyköping
  • Arbetstid: Heltid, dagtid
  • Rekryteringsföretag: Undanbedes