Plastkonstruktör till Kinnarps i Skillingaryd

Kinnarps AB växer och nu är det dags att förstärka utvecklingsteamet med en plastspecialist till teamet i Skillingaryd!

Kanske är det just dig vi söker? Intervjuer och urval sker löpande, så välkommen in med ansökan redan idag!

Om tjänsten
Som konstruktör med inriktning mot polymera material hos Kinnarps kommer du att bli en viktig kugge i våra tvärfunktionella produktutvecklings- och produktvårdsprojekt. Vill du arbeta på ett företag i framkant inom den spännande möbelindustrin är du kanske den person vi söker. 

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
•Konstruktion, beräkning och ritningsframställan inom utvecklings- och produktvårdsprojekt.
•Proaktivt arbeta för att alltid vara i framkant gällande polymera material samt agera specialist och stödja organisationen inom detta område inklusive uppstart av vår egen plastproduktion.
•Analysarbete inom kvalitets- och produktförbättringsprojekt.

Vem är du?
Vi söker dig som har ett stort intresse och erfarenhet av plasttillverkning och konstruktion. Vi ser gärna att du är maskiningenjör och har ett genuint intresse för tekniska lösningar och produktion. Du har mångårig erfarenhet av konstruktion, beräkning och produktion i polymera material. Du jobbar obehindrat i 3D-CAD och PDM-system samt behärskar beräkningsprogram.

För att trivas i rollen är det viktigt att du är självgående, initiativtagande och prestigelös. Du kommer arbeta med både interna och externa kunder och därför är det viktigt att du kan kommunicera både skriftligt och muntligt på svenska och engelska.

Arbetet bedrivs ofta i projektform varvid höga krav på samarbetsförmåga och flexibilitet ställs. Tjänsteresor kommer att förekomma både inom Sverige men även inom Europa.

Vill du veta mer?
Vid frågor kontakta rekryterande chef, Marcus Söderström telefonummer:0515-38 099 alt. HR-generalist Emma Eklund 0515-38 233

Fackliga representanter:
 Unionen Daniel Hamretz, tel. 036-311 434.

Sista ansökningsdag är 31 oktober 2020. Men vänta inte med att skicka in din ansökan då urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden löper ut.