Vi söker nu en redovisningsekonom

UTMANINGEN

Kinnarps AB söker dig som är Redovisningsekonom och vill ha en ny utmaning!

Vill du arbeta i en roll där du kan vara med och bidra till utveckling av processer och rutiner gällande bokslut och rapportering? 

Rollen tillhör avdelningen Corporate Accounting som ansvarar för koncernens månadsbokslut, interna kontroller, kontoavstämning, löpande redovisningsrutiner och att K3:s redovisningsregler efterlevs. I rollen ingår även att kontinuerligt verka för effektivisering och utveckling av befintliga rutiner och processer.

DIN BAKGRUND
För att axla rollen som redovisningsekonom har du universitets- eller högskoleutbildning inom ekonomi eller finans. Du är trygg i rollen som redovisningsekonom vi ser gärna att du har några års erfarenhet av redovisningsarbete.

ÄR DU DEN VI SÖKER?

Som person är du noggrann, analytisk och strukturerad, har en positiv inställning och trivs med att arbeta i team. Du tar ansvar för ditt arbete och gillar att ta initiativ till förbättringar och effektivisering. Vidare är du kommunikativ och behärskar engelska i både tal och skrift och har goda kunskaper i Officepaketet. Du trivs i en prestigelös miljö där vi tillsammans effektivt löser de problem som uppstår och du har förmågan att prioritera din tid på ett effektivt sätt för att möta deadlines.

Ta möjligheten att ansluta dig till ett härligt team!

 

VAD GÖR DETTA TILL DIN UTMANING?
Vi vill att du berättar för oss vad det är som gör jobbet som Redovisningsekonom till just din utmaning. Vad är det som lockar dig och vad tänker du kring rollen? Berätta helt enkelt för oss varför du vill anta utmaningen!

 

Tillträde Snarast
Placeringsort Kinnarp
Varaktighet Tillsvidare
Arbetstid Heltid, dagtid

 

VILL DU VETA MER?
Kontakta rekryterande chef Christofer Ohron vid Corporate Accounting,

tel. 0515-382 48. Du kan även kontakta Maria Roos vid HR/Personnel, tel. 0370-375571.

Skicka din ansökan med CV och personligt brev till work@kinnarps.se senast 2018-04-08. Märk ansökan Redovisningsekonom 2018.

 

 

Kinnarps är en svensk inredningskoncern som erbjuder innovativa och inspirerande helhetslösningar för arbetsmiljöer. Företaget grundades 1942 av Jarl och Evy Andersson. Vi är ledande i Europa i vår bransch och finns representerade i ca 40 länder. Vår utgångspunkt är hållbarhet, välmående och lönsamhet för de som använder de miljöer vi skapar. Idag inreder vi alla typer av arbetsplatser, kontor, skola/utbildning och vård/omsorg. Kinnarps har ca 2 300 anställda och omsättningen 2014/2015 uppgick till 3,8 miljarder SEK. Koncernen uppfyller de ledande miljömärkningarnas krav och är certifierat enligt FSC®, ISO 9001 och 14001.

 

På Kinnarps respekterar och värdesätter vi människors olikheter och anser att de är en tillgång istället för ett hinder. Vi strävar efter mångfald där våra medarbetares olikheter berikar vår verksamhet.