Säljare till Kinnarps Stockholm

Vill du bidra till den fortsatta framgången hos ett bolag som står för nytänkande, kvalité, design och hållbar utveckling? Kinnarps är en av Europas största leverantörer av arbetsplatsinredningar och levererar ca 1800 arbetsplatser om dagen. För rekrytering till Kinnarps söker vi nu ytterligare en driven säljare/projektsäljare. Är det du? Urval och intervjuer påbörjas i augusti.
Dina arbetsuppgifter

I rollen som säljare är du ansvarig för hela säljprocessen där du är kundens närmaste kontakt under alla delar av projekten. Du skapar förutsättningar för möten och genomför kundaktiviteter mot nya och befintliga kunder. Ditt arbete präglas av att utveckla goda och långsiktiga relationer med hög servicenivå, som du till stor del tillbringar ute hos potentiella kunder och befintliga beställare. Du dokumenterar kundinformation i säljstödsystemet och skapar inredningsförslag i Configura.

Som säljare har du ett stort kontaktnät och många samarbetspartners såsom kunder, föreskrivande led och andra leverantörer. Du tillhör ett kundteam inom antingen kommun/landsting, skola, stat eller privatsidan och har tätt samarbete med inredare och anbudsavdelning vid större projekt samt säljsupport och leveransavdelningen. Du utgår från Kinnarps fina utställning med kontor i Sickla, dit du även bjuder in kunder för att åskådliggöra olika möjligheter för moderna och innovativa arbetsplatslösningar. Du har ett eget kund- och budgetansvar och tillsammans med dina kollegor skapar ni kundernas drömarbetsplatser!


Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet från B2B försäljning eller motsvarande samt god vana och vilja att göra lönsamma affärer. Det är meriterande om du har en eftergymnasial utbildning inom försäljning och marknadsföring. Har du dessutom erfarenhet från inrednings- eller möbelbranschen är det en stor fördel. 


Du har god datorvana och ett strukturerat arbetssätt, där du förstår vikten av att kombinera försäljning med administration och du förväntas självständigt planera och ta ansvar för ditt arbete. Rollen förutsätter att du har B-körkort samt förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska.

Som person är du mål- och resultatinriktad men också tillräckligt uthållig för att driva och arbeta med projekt med något längre tidsramar. Du har ett kommunikativt förhållningssätt och har lätt för att identifiera, skapa och upprätthålla långsiktiga relationer. Vidare är du förtroendeingivande och noggrann med ett starkt eget driv och trivs i en roll med många kontaktytor och kreativa kundmöten.


Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Poolia. För att ansöka, klicka här

Poolia går igenom ansökningar löpande så ansök gärna så fort som möjligt.

Välkommen med din ansökan!