Säljare

Vi söker ytterligare en lagspelare till vårt säljteam i Karlskrona! Nu söker vi dig med hjärta, engagemang och nytänk som vill vara med och driva verksamheten framåt i rollen som relationsskapande och resultatorienterad säljare!

Dina arbetsuppgifter
Du ingår i ett säljteam som kännetecknas av en stark säljkultur där du tillsammans med engagerade kollegor utvecklar resan framåt. Detta samtidigt som du vistas i en trevlig arbetsmiljö med kollegor som oftast är nära till skratt. Kinnarps breda sortiment av produkter och tjänster ger dig tillgång till marknadens mest intressanta och kompletta produktportfölj.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
– Självständigt utveckla och bearbeta nya och befintliga kunder i spännande inredningsprojekt – Ansvara för att försäljningsmålen uppnås mot budget
– Genomföra kundmöten 
– Ta fram affärsförslag och driva affären från offerthantering till upphandling, beställning, avslut och uppföljning av genomförda leveranser.
– Självständigt ta fram layoutförslag, färgsättning och moodboards utifrån dialog med kunderna.
– Administration 

Din profil
Vi söker dig som är redo att axla en ny roll med spännande utmaningar. Vi tror att du idag har en roll inom försäljning med eget ansvar över försäljningsbudget, kanske inom samma eller liknande bransch. I dig ser vi en person med stort eget driv, passion för affären och engagemang för försäljning. Du trivs i en roll med högt tempo, flexibla arbetsuppgifter och många dagliga kontaktytor med kunder, kollegor och leverantörer. 
 
Att kunna strukturera upp vardagen är ett grundläggande krav för tjänsten då arbetet består av komplexa försäljningsprocesser och administration. Vi ser även att du har erfarenhet av att skapa ett förtroende hos kunder för att vidareutveckla långsiktiga affärsrelationer samtidigt som du är en naturlig lagspelare. 
 
Krav:
– Erfarenhet av försäljning gärna inom B2B
– Svenska och engelska i tal och skrift 
– Gymnasial utbildning meriterande inom ekonomi/försäljning
– God affärsförståelse och erfarenhet inom ekonomi
– Presentationsteknik och förhandlingsvana
– B-körkort 
 
Meriterande:
– Kontaktnät inom regionen
– Branscherfarenhet 
– Erfarenhet av upphandlingar – såväl privata som offentliga 
– Erfarenhet av att arbeta i olika CRM-system, CAD och Office-paketet 
 
Ansökan
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonsens dock senast 2022-10-30.

Välkommen med din ansökan!

Vilka är vi?
Kinnarps är Europas ledande helhetsleverantör av inredningslösningar och arbetsplatsdesign för kontor, skolor och omsorgsmiljöer. Möblerna kännetecknas av hög kvalitet, innovativ design, låg miljöpåverkan och långa livscykler. Företaget har varit familjeägt sedan starten 1942, med tillverkning i Sverige och verksamhet i över 40 länder. Läs mer på www.kinnarps.se

 

Kontaktperson

Anna Brundin
Försäljningschef Kalmar och Karlskrona
0480-47 60 63
anna.brundin@kinnarps.se