Supplier Quality Assurance

Kinnarps AB söker nu en erfaren Supplier Quality Assurance till avdelningen för kvalitet. Brinner du för processutveckling, struktur och förbättringsarbeten samt har en gedigen erfarenhet av att arbeta med kvalitetsarbete i leverantörsled är detta rollen för dig!

I rollen som SQA kommer du att jobba med utveckling och ansvara för företagets leverantörer när det gäller kvalitets- och processtyrning. Du får möjlighet att utveckla och effektivisera arbetssätt inom funktionen, både internt och gentemot leverantörer. Tillsammans med framförallt kollegorna inom kvalitet, inköp, produktion och produktutveckling säkerställer vi kvalitet i alla led och driver förbättringsarbeten.

I din roll kommer du att få riskgradera leverantörsbasen för att prioritera, eskalera och vidta lämpliga åtgärder samt systematiskt följa upp leverantörers prestationer och utfall samt driva åtgärdsplaner. Du kommer också att få bidra i utvecklingen av kvalitets- produktutvecklings- och inköpsorganisationen (t.ex. processer, policys och verktyg) samt utveckla och erbjuda utbildning till kollegor och leverantörer vid behov. I samarbete med organisationen föreslås, genomförs och följs leverantörsutvecklande åtgärder upp. Vidare innebär rollen att säkerställa implementering av nya råmaterial och produkter från interna och externa leverantörer samt säkerställa leverantörerskapacitet ur ett tekniskt perspektiv. Du kommer att genomföra leverantörsutvärderingar samt revisioner hos leverantörer avseende kvalitet, teknik, kapacitet och CSR.

Din bakgrund
Du har en akademisk utbildning inom relevant område och minst 5 års erfarenhet av liknande tjänst. Du har projektledare-/samordnar- /utredningserfarenhet och som person är du förtroendeingivande och duktig på att bygga relationer. Du är van att driva förändringsprocesser och förbättringsarbeten, är initiativrik, självständig och även van vid att ha många kontaktytor både internt och externt. Du är felxibel och reslutatinriktad, strukturerad och har en god analytisk förmåga vidare har du goda kunskaper i engelska både i tal och skrift. Du har B-körkort.


Tillträde: Snarast
Placeringsort: Någon av orterna Kinnarp, Jönköping eller Skillingaryd
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Heltid/dagtid

Vill du veta mer?
Kontakta Kvalitetschef Karin Käck på 070-638 50 89.
Välkommen med din ansökan senast 28 augusti 2022.