Till Kinnarps söker vi en konstruktör

Nu behöver vi förstärka utvecklingsteamet på Kinnarps med en driven konstruktör. Som konstruktör hos oss kommer du bli en viktig kugge i våra tvärfunktionella produktutvecklings- och produktvårdsprojekt.
Gillar du högt tempo och vill jobba på ett företag i framkant inom den spännande möbelindustrin är du kanske den person vi söker.
Vår utvecklingsavdelning består idag av 35 kompetenta medarbetare.

Huvudsakliga arbetsuppgifter.

  • Konstruktion, beräkning och ritningsframställan inom utvecklings- och produktvårdsprojekt.
  • Arbeta proaktivt för att alltid vara i framkant gällande polymera material samt agera specialist och stödja organisationen inom detta område inkl uppstart av vår egen plastproduktion.
  • Analysarbete inom kvalitets- och produktförbättringsprojekt.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är maskiningenjör eller innehar motsvarande kompetens inom konstruktion och har ett genuint intresse för tekniska lösningar och produktion. Du jobbar obehindrat i 3D-CAD och PDM-system samt behärskar beräkningsprogram.
Minst 10 års erfarenhet av konstruktion, beräkning och produktion i polymera material.

För att trivas i rollen är det viktigt att du är självgående, initiativtagande och prestigelös. Du kommer arbeta med interna och externa kunder och därför är det viktigt att du kan kommunicera både skriftligt och muntligt på svenska och engelska.

Arbetet bedrivs ofta i projektform varvid höga krav på samarbetsförmåga och flexibilitet ställs. Tjänsteresor kommer att förekomma både inom Sverige men även inom Europa.

Körkort klass B.

Meriterande
Kunskap inom möbelindustri eller annan tillverkande industri såväl som erfarenhet av CAD/CAM.

Tillträde: Snarast 
Placeringsort Skillingaryd, Vaggeryds kommun.
Varaktighet Tillsvidare
Arbetstid Heltid, dagtid

Ansökan och kontaktperson 
I den här rekryteringen samarbetar Kinnarps AB med rekryteringsföretaget Poolia. Du kommer att bli anställd hos Kinnarps AB.

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Anette Beckman på telefonnr 036-17 32 69 alternativt via e-post: anette.beckman@poolia.se

Välkommen med din ansökan!

Kinnarps AB samarbetar med rekryteringsföretaget Poolia därav söker du tjänsten via denna länk: https://www.poolia.se/lediga-jobb/jonkoping/plastkonstruktor-till-kinnarps-i-skillingaryd/54766/