Underhållsmekaniker

Just nu söker vi två nya medarbetare till vår serviceavdelning. Är du en av dem?

UTMANINGEN
I rollen som Underhållsmekaniker kommer du att se till så Kinnarps produktion fortlöper utan stillestånd, genom förebyggande insatser säkra driften av maskinparken. Du kommer också vara med vid nytillverkning och ombyggnad av maskiner för att effektivisera och sätta nya produkter i produktion. Som Underhållsmekaniker på Kinnarps kommer du att ingå i ett team som arbetar med förebyggande underhåll, akutreparationer samt tillverkning av reservdelar, maskiner och hjälpmedel för produktionen. Arbetet sker både i grupp och självständigt.

 

DIN BAKGRUND
Vi söker dig som har verkstadsmekanisk utbildning eller motsvarande samt erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Du bör ha erfarenhet av manuella verkstadsmaskiner som svarvar, fräsar samt svets och plåtbearbetning.

 

ÄR DU DEN VI SÖKER?
För att lyckas i rollen som Underhållsmekaniker är du noggrann, serviceinriktad och ansvarstagande samt har ett allmänt intresse för teknik. Du har förmågan att förstå tekniska samband samt kan läsa och förstå ritningsunderlag. Du har lätt för att ta egna initiativ och fatta beslut.

 

VAD GÖR DETTA TILL DIN UTMANING?
Vi vill att du berättar för oss vad det är som gör jobbet som Underhållsmekaniker till just din utmaning. Vad är det som lockar dig och vad tänker du kring rollen? Berätta helt enkelt för oss varför du vill anta utmaningen!

Tillträde Snarast
Placeringsort Kinnarp
Varaktighet Tillsvidare
Arbetstid Heltid, skift

VILL DU VETA MER?
Kontakta rekryterande chef Christer Isberg vid Service avdelning, tel. 0515-381 67. Du kan även kontakta Ida Andersson vid HR/Personnel, tel. 0515-382 21.

Facklig representant: GS/Henrik Brolin, tel. 0515-381 96.

Skicka din ansökan med CV och personligt brev till work@kinnarps.se senast 2018-04-22. Märk ansökan Underhållsmekaniker 2018.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

På Kinnarps respekterar och värdesätter vi människors olikheter och anser att de är en tillgång istället för ett hinder. Vi strävar efter mångfald där våra medarbetares olikheter berikar vår verksamhet.