VD assistent

Är du en serviceinriktad planerare med hög integritet?

Utmaningen

I rollen som VD assistent arbetar du i en internationell miljö och är administrativt stöd till företagets ledningsgrupp och vid möten, resor och andra typer av aktiviteter. Ledningsgruppen består av chefer för olika funktioner inom företaget och exempel på dina arbetsuppgifter är; kalenderhantering och planera möten, föra protokoll, ta emot inkommande samtal och mail, resebokningar. VD assistent är också sammankallande för centrala krishanteringsgruppen för Kinnarps AB.

 

Din bakgrund

Vi söker dig som tidigare har arbetat i en liknande roll. Det är meriterande om du tidigare stöttat en ledningsgrupp samt om du har erfarenhet från internationella kontakter. Du är duktig på svenska och engelska i tal och skrift, fler språkkunskaper är meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta i MS Office.

Vi söker dig som har relevant gymnasieutbildning, högskola/universitet är meriterande.


Är du den vi söker?

För att lyckas i rollen som VD assistent är du drivande, kommunikativ och självständig. Vidare är du prestigelös då du kommer att stötta ett helt team. För att trivas i rollen bör du även vara flexibel och serviceinriktad. Du ska vara duktig på att formulera dig både tal och skrift i svenska och engelska. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.


Vad gör detta till din utmaning?

Vi vill att du berättar för oss vad det är som gör jobbet som VD assistent till just din utmaning. Vad är det som lockar dig och vad tänker du kring rollen? Berätta helt enkelt för oss varför du vill anta utmaningen!

Tillträde Snarast
Placeringsort Kinnarp
Varaktighet Tillsvidare
Arbetstid Heltid, dagtid

Vill du veta mer?

Kontakta HR direktör Kjell Strandberg, tel. 0515-381 13.

Fackliga representanter: Unionen/Christian Harrysson, tel. 0515-382 15. Kinnarps Akademikerförening/Christian Lindström, tel. 0515-382 50.

Skicka din ansökan med CV och personligt brev till work@kinnarps.se senast 2017-11-30. Märk ansökan VD assistent 2017.

 

På Kinnarps respekterar och värdesätter vi människors olikheter. Vi strävar efter mångfald där våra medarbetares olikheter berikar vår verksamhet.