Vi söker Bid Manager till Anbud och Kam gruppen

Var med och bygg framtidens lag

Kinnarps är Europas ledande helhetsleverantör av inredningslösningar och arbetsplatsdesign för kontor, skolor och omsorgsmiljöer. Möblerna kännetecknas av hög kvalitet, innovativ design, låg miljöpåverkan och långa livscykler. Företaget har varit familjeägt sedan starten 1942, med tillverkning i Sverige och verksamhet i över 40 länder. På Kinnarps respekterar och värdesätter vi människors olikheter. Vi strävar efter mångfald, där våra medarbetares olikheter berikar vår verksamhet. Kinnarps.se

Om tjänsten
Bid manager är en tjänst för att stödja organisationen vid större anbud/upphandlingar med målsättningen att formulera vinnande och lönsamma anbud för Kinnarps räkning. Organisatoriskt är rollen placerad i Kinnarps Sverige Försäljning AB, i gruppen ”Anbudsgruppen”. Centrala anbudsgruppen ansvarar för att driva centrala (rikstäckande och regionala) ramavtalsupphandlingar samt för att stötta lokala upphandlingar och anbudsförfrågningar på våra säljenheter.

I rollen som Bid Manager är du anbudsansvarig med en projektledande roll i vårt anbudsarbete. Du analyserar anbudsförfrågningar, skriver och granskar anbud, sammanställer anbudsdokument, lämnar anbud samt bevakar anbudsgivningen med förhoppning att vinna kontrakt. I rollen ingår det att proaktivt utveckla och främja goda affärsmöjligheter med befintliga och nya kunder. Tjänsten omfattar även en del avtalsvård samt avtalsutveckling.

Vem är du?
Du är en driven och ansvarstagande projektledare med sinne för detaljer.
Vi ser en person med analytisk förmåga och som trivs med att ha många bollar i luften.
Du drivs av att skapa lönsamma affärsmöjligheter genom våra centrala avtal.
Du är utåtriktad och har lätt att knyta nya kontakter.

Vi på Kinnarps bygger framtidens lag och stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper och tidigare erfarenhet för att lyckas i uppdraget.
Är du en driven, strukturerad med ett analytiskt förhållningssätt och stor vilja att göra skillnad, då kommer du att trivas hos oss! 

Är du den vi söker? För rätt person kan en snabb rekrytering bli aktuell, så skicka din ansökan redan idag och senast 2022-08-14 med CV och en kort presentation om dig och varför du skulle passa för jobbet. Start omgående eller enligt överenskommelse.

Tillträde: Snarast
Placeringsort: Enligt överenskommelse
Varaktighet: Tillsvidare, provanställning kan komma att tillämpas
Arbetstid: Dagtid

Vid frågor angående tjänsten;
Kontakta Peter Bjärtros, Anbud- och Key Account chef Sverige, telefon 070 821 85 40