WEB OCH SOCIALA MEDIER-REDAKTÖR

Har du ett intresse för digitala och sociala medier?

Utmaningen

I rollen som Web och Sociala Medier redaktör kommer du att ha en operativ roll där du ansvarar för att producera, underhålla och publicera innehåll på Kinnarps internationella webbplatser. Vidare kommer du ha ansvar för att koordinera, producera, underhålla och publicera innehåll på Kinnarps sociala medier. Du kommer också att fungera som support och kontaktperson i webbrelaterade frågor ut mot våra lokala webbredaktörer. I tjänsten förekommer det en del resor.

Din bakgrund

Vi söker dig som har en relevant utbildning eller erfarenhet inom web, media och marknadsföring/kommunikation. Du har tidigare arbetat med webpubliceringssystem och det är meriterande om du har erfarenhet utav EpiServer. För att lyckas i rollen så ska du vara en duktig administratör som drivs av att producera med hög kvalitet. Vi ser gärna att du tidigare har vana av att ha arbetat med social medier. För rollen krävs även goda kunskaper i bildredigering samt goda kunskaper i svenska och engelska, såväl i tal som i skrift. Ett gott öga för grafisk design, färg och form är nödvändigt för att lyckas i rollen. Har du tidigare arbetat i en internationell miljö är det meriterande. Är du den vi söker? För att lyckas i rollen som Web och Sociala Medier redaktör är du självgående, noggrann och arbetar strukturerat. Du gillar att administrera och producera innehåll med känsla för detaljer och hög kvalitet. Du har inget emot viss repetitivt arbete då du förstår värdet av resultatet. I tjänsten ingår mycket kontakt både internt och externt så du har en god kommunikativ förmåga och är serviceinriktad.

Vad gör detta till din utmaning?

Vi vill att du berättar för oss vad det är som gör jobbet som Web och Sociala Medier redaktör till just din utmaning. Vad är det som lockar dig och vad tänker du kring rollen? Berätta helt enkelt för oss varför du vill anta utmaningen!

Kontaktpersoner
Cecilia Björkegren cecilia.bjorkegren@poolia.se

Ansök via www.poolia.se