Träffa Kinnarps under Almedalsveckan 2023

Almedalsveckan är världens största demokratiska mötesplats för samhällsfrågor. Under veckan kan du träffa oss på plats i Visby – besök oss på Skeppsbron där vi finns på plats med vår servicelastbil för att prata hållbar cirkularitet.

Att något är cirkulärt betyder inte automatiskt att det är hållbart. Det är viktigt att skapa inredningslösningar som håller för användning över lång tid. Hur gör man medvetna val, skapa flexibla lösningar och väljer hög kvalitet?

Under Almedalsveckan finns vi på plats för att skapa dialog och ge vår syn på vad hållbar cirkularitet egentligen innebär. Kom förbi och träffa oss och passa på att se vår specialutrustade servicelastbil som erbjuder möjlighet att ge gamla möbler nytt liv. Möt även Johanna Ljunggren, Hållbarhetchef på Kinnarps AB, som är på plats alla dagar och som även ger korta talks varje dag kl.10:00, 11:30 och 13:30 kring den aktuella samhällsfråga vi vill lyfta:

Innebär cirkularitet automatiskt att något är hållbart?

Skeppsbron, plats 53
27–29 juni, 9.00–17.00

Läs mer om eventet och se en karta över vår placering på almedalsveckan.info.

Under Almedalsveckan möts en stor bredd av aktörer inom offentlig, privat och ideell sektor, vilka tillsammans med politiska företrädare och media, träffas under en vecka i Visby för att diskutera viktiga samhällsfrågor.

circles-of-change_yellow.png

Inspireras av