KINNARPS SKAPAR RELATIONER PÅ EM I RIDSPORT I GÖTEBORG

KINNARPS SKAPAR RELATIONER PÅ EM I RIDSPORT I GÖTEBORG

Kinnarps Göteborg har i samarbete med Kinnarps i Trollhättan, Lidköping, Borås och Halmstad valt att gå in som samarbetspartner för EM i Ridsport i Göteborg den 21-27 augusti. Under en vecka har Göteborg strålkastarna på sig och staden kommer att förvandlas till en enda stor arena för ridsport!

 

EM i ridsport genomförs vartannat år och samlar 300 av Europas bästa ryttare och kuskar för att göra upp i hoppning, dressyr, körning fyrspann och paradressyr (dressyr för funktionsvarierade). Förutom tävlande från ett trettiotal länder medverkar 590 hästar, 4000 ackrediterade och 1400 volontärer. Förutom  publiken på plats kommer uppskattningsvis 70 miljoner att följa mästerskapen på tv.

 

VIP lounge branded by Kinnarp
Som partner till EM i Ridsport får vi en fin möjlighet att bygga vårt varumärke och en bra chans att visa vårt breda sortiment för en bred publik. Vi har inrett VIP-loungen på Ullevi som är 450 kvm samt scen, ackreditering och showoffice med Kinnarps-produkter. Flertalet event arrangeras i VIP-loungen och räknar med såväl nationella som internationella besökare.

 

EM i ridsport är ett miljödiplomerat evenemang som strävar efter att minimera den negativa miljöpåverkan och jobbar för att främja hästarnas välbefinnande. Att vara ett miljödiplomerat evenemang innebär att arrangören genomför ett 50-tal åtgärder för att minska miljöpåverkan och för ett ökat sociala ansvarstagande. Det går väl i linje med Kinnarps hållbarhetsarbete och vi är stolta över att samarbeta med ett event med visionen att vara en av Europas mest hållbara idrotts- och underhållningsupplevelser 2017.

 

Genom vår medverkan på detta evenemang stärker vi Kinnarps varumärke i hela Europa.