ÅRETS JULGÅVA

GÅR till RÄDDA BARNEN

I år kommer Kinnarps julgåva att bestå av en donation till Rädda barnen och deras internationella arbete med att kämpa för barnens rättigheter.

De senaste åren har vi valt att stället för julklapp skänka en summa till välgörande ändamål.
I år har vi valt att stödja Rädda Barnen och deras internationella arbete med att hjälpa barn som har det allra tuffast. Rädda Barnen är en global barnrättsorganisation och finns i över 120 länder. De kämpar för barns rätt att överleva, utvecklas och växa upp i trygghet. Vi har valt att även blir deras hållbarhetspartner med inriktning på utbildning då miljontals barn idag saknar tillgång till grundskola. Det stödjer vår syn på social hållbarhet och går i linje med en del av FN:s hållbarhetsmål Agenda 2030.

"Vi ser årets julgåva som ett betydelsefullt sätt att göra skillnad där det behövs och ge fler barn förutsättningar för att lära, utvecklas och få en bättre och tryggare framtid. Att visa socialt ansvar är också en viktigt del i Kinnarps långsiktiga hållbarhetsarbete, berättar Kjell Strandberg, Human Resources Director. Som ett stort internationellt företag med verksamhet i mer än 40 länder ser vi att Rädda Barnen och deras arbete världen över passar bra ihop med vårt företags värderingar och globala fokus."

Kjell Strandberg

Läs mer om Rädda Barnen och deras arbete på www.raddabarnen.se