ÅRETS JULGÅVA

GÅR till RÄDDA BARNEN

I år kommer Kinnarps julgåva att bestå av en donation till Rädda Barnen och deras internationella arbete med att kämpa för barnens rättigheter.

De senaste åren har vi valt att stället för julklapp skänka en summa till välgörande ändamål.
I år har vi valt att stödja Rädda Barnen och deras internationella arbete med att hjälpa barn som har det allra tuffast. Rädda Barnen är en global barnrättsorganisation och finns i över 120 länder. De kämpar för barns rätt att överleva, utvecklas och växa upp i trygghet. Vi har valt att även blir deras hållbarhetspartner med inriktning på utbildning då miljontals barn idag saknar tillgång till grundskola. Det stödjer vår syn på social hållbarhet och går i linje med en del av FN:s hållbarhetsmål Agenda 2030.

"Vi är stolta över att vara Rädda Barnens hållbarhetspartner och få stötta deras arbete med att ge alla barn möjligheten att lära, utvecklas och få en bättre och säkrare framtid. Tillsammans kan vi ge fler barn chansen att få gå i skolan. Som en del av vårt sociala ansvar uppmuntrar vi alla initiativ till att säkerställa att alla barn får det stöd de behöver innan de börjar skolan, att de kan läsa och skriva och att skolan blir en plats där barn kan känna sig trygga och glada."

Johanna Ljunggren, Sustainability Manager

Läs mer om Rädda Barnen och deras arbete på www.raddabarnen.se