Kinnarps vinner nytt ramavtal med Göteborgs Stad

Inredningskoncernen Kinnarps AB blir tilldelade Göteborgs Stad ramavtal. De två områdena som ingår i avtalet är ”Möbler till skola” och ”Möbler till kontor och offentliga miljöer”. Avtalet, som är värt ca 600 miljoner kronor i sin helhet, löper över fyra års tid och börjar gälla i sin nya form den 1 februari 2020.

"Vi är enormt stolta och glada över att vi har vunnit fortsatt förtroende av Göteborg Stad. Det möjliggör att vi får fortsätta att bidra med vår kunskap inom inredning mot segmenten kontor, skola, vård och omsorg. Vårt stora engagemang ligger i att skapa inredningslösningar med hög kvalitet som stöttar olika verksamheter. Vi vill bidra till att staden utvecklar sina arbetsmiljöer, lärmiljöer och vårdmiljöer på ett hållbart sätt."

EvaCarin Mattsson, försäljningschef på Kinnarps Göteborg

Kinnarps har lång erfarenhet av att leverera inredning till offentliga och privata miljöer. Viktiga grundpelare är design för god funktion, ergonomi, hållbarhet och bra totalekonomi för kunden. Idag är företaget en ledande leverantör av inredningslösningar i Europa, med en lokal närvaro på 47 orter i Sverige, från Malmö i söder till Kiruna i norr, vilket gör att man är väl insatt i de behov som kommuner, kommunala bolag och landsting har.

Har du frågor?

För mer information, kontakta:

Kristina Hjalmarsson
Internal communication, PR & Event Executive, Kinnarps AB
Tel.: +46 (0) 706 38 52 87
Email: kristina.hjalmarsson@kinnarps.se 

Om Kinnarps

Kinnarps levererar inredningslösningar för kontor, skola och vård/omsorg. Hela värdekedjan präglas av hög kvalitet och låg miljöpåverkan - från råmaterial till färdiga lösningar. Kinnarps är en av Europas största tillverkare av inredningslösningar för arbetsplatser med verksamhet i 40 länder och en koncernomsättning på drygt 4,2 miljarder SEK. Kinnarps grundades 1942 av Jarl och Evy Andersson. Idag är det fortfarande ett helägt familjeföretag.

www.kinnarps.se