NY CHEF FÖR KINNARPS I SVERIGE FÖRSÄLJNING AB

Kinnarps fortsätter sina satsningar i Sverige och har rekryterat Innovation- och Designingenjören Sara Berglund som ny chef för Kinnarps i Sverige Försäljning AB. Sara är idag Area Manager på Semcon och tillträder sin tjänst den 16 januari 2018.

Sara Berglund är 37 år och ingenjörsutbildad på KTH inom Innovation och Design, och har även studerat arkitektur vid Virgina Commonwealth University i USA samt Ljusdesign vid Konstfack. Sara Berglund kommer närmast från produktutvecklingsbolaget Semcon där hon ansvarat för verksamheten i Jönköping & Östergötland. År 2014 mottog hon priset Årets framtidschef av tidningen Chef.se. 

Kinnarps CEO Robert Petersson är mycket nöjd med att kunna välkomna Sara till Kinnarps.
”– För att fortsätta vara Sveriges ledande aktör av helhetslösningar med fokus på våra koncept inom kontor, skola samt vård & omsorg har vi en tid sökt en person som brinner för att utveckla våra affärer. Kinnarps satsar och vi ser att Sara kommer till oss med bred kunskap om produktutveckling, affärsutveckling samt kan samverka med arkitekter och ergonomer. Hennes studier på både Konstfack i Stockholm och inom inredningsarkitektur på ett av USA:s bästa universitet (Virginia Commonwealth University) är en utmärkt bakgrund.”

” – Det här är ett drömjobb. Jag har följt Kinnarps de senaste åren och varit imponerad över deras miljöfokus där de ligger långt före sina konkurrenter samt deras fokus på möbler för offentliga miljöer där de håller världsklass. Jag ser mycket fram emot att nu få lära känna både människorna, verksamheten och kunderna bakom projekten Kinnarps levererar till, säger tillträdande chef Sara Berglund.”

För mer information, vänligen kontakta:
Robert Petersson, CEO Kinnarps AB
+46515 380 12
robert petersson@kinnarps.se

Nedladdningar

Ladda ner PR-kit