Nexus Meetings – för de nya sätten att mötas

Nu blir Kinnarps populära bordsserie Nexus komplett. Nexus Meetings är en komplett kollektion flexibla mötesbord för de nya sätten att mötas. Flexibla och smarta lösningar för ny mötesteknik bidrar till effektiva och kreativa möten i en inspirerande miljö.

Nexus bord är en av Kinnarps storsäljare. Med funktionella arbetsbord och bänklösningar i en rak och okomplicerad design är Nexus idag ryggraden i många kontor. Med Nexus Meetings blir bordsserien komplett. ”Tanken är att det ska vara enkelt att inreda hela projekt med ett enhetligt estetiskt uttryck”, säger Kinnarps produktchef Per Enskär.

Flexibiliteten understryks av en mångfald former och storlekar för alla typer av möten – från spontana möten till planerade projektmöten och mer formella sittningar, från små mötesrum till konferensrum. De kvadratiska varianterna är kopplingsbara för snabba och smidiga anpassningar.

Med två olika höjder uppmuntrar Nexus Meetings till olika sätt att mötas och kommunicera. 74 cm ger en bekväm höjd för sittande arbete och längre möten. 90 cm underlättar en aktiv mötesstil där man kan växla mellan att stå och sitta.

Mötesborden finns i ett brett urval av färger och material – bland annat vitpigmenterad ask – och vissa av mötesborden kan även fås med träben; ek, bok eller björk.

Eftersom allt fler möten sker på distans har Nexus Meetings utrustats med det senaste inom mötesteknik.

”Mötesborden kan utrustas med utbytbara moduler för kommunikation och nätverk, vilket gör det enkelt att uppdatera i takt med den tekniska utvecklingen och organisationens behov.”

Avsikten är att Nexus Meetings ska vara en hållbar investering ur alla aspekter. Produktserien är utvecklad inom ramarna för Kinnarps hållbarhetsinitiativ The Better Effect med högt ställda krav på råvaror och resurser, klimat, rena material, socialt ansvar, återbruk och ergonomi. Produkterna innehåller en hög andel certifierad träråvara och bidrar till hälsosamma arbetsmiljöer utan onödiga kemikalier.

Om Kinnarps

KINNARPS LEVERAR ARBETSPLATSLÖSNINGAR

Kinnarps levererar inredningslösningar för kontor, skola och vård/omsorg. Hela värdekedjan präglas av hög kvalitet och låg miljöpåverkan - från råmaterial till färdiga arbetsplatslösningar. Kinnarps är en av Europas största tillverkare av inredningslösningar för arbetsplatser med verksamhet i 40 länder och en koncernomsättning på drygt 4 miljarder SEK. Kinnarps grundades 1942 av Jarl och Evy Andersson. Idag är det fortfarande ett helägt familjeföretag.

www.kinnarps.se

För mer information, kontakta:
Jessica Candemar, TF Marketing & Communications Manager
Tel: +46 515 388 07
jessica.candemar@kinnarps.se

Nedladdningar

Ladda ner PR-kit