Kinnarps på Stockholm Furniture & Light Fair 2017

Kinnarps tilldelades "Editor's Choice Award" för bästa monter på årets Stockholm Furniture och Light Fair. Montern ”75 years of Kinnarps Silhouettes” var en semi-transparent konstruktion, där vi visade våra produkter och tjänster på ett unikt och innovativt sätt. Våra besökare inbjöds att delta i ett arkitektoniskt monument för att fira vår 75-åriga historia, vår nutid och vår framtid.
Silhouettes of Kinnarps-konstruktionen är ett utrymme där människor kan mötas, dela idéer och bli inspirerade. Det är en hyllning till Kinnarps historia och framtid. Ett koncept med syftet att fira 75 år av Kinnarps Silhouettes genom att bjuda in besökarna till att bli en del av upplevelsen. Den moderna arbetsplatslösningen är en öppen atmosfär där samtal mellan människor, kreativitet och produktivitet leder till innovation. Detta var de viktigaste komponenterna vi ville förmedla när vi skapade denna transparenta konstruktion.

Johan Ronnestam - Creative Director, Kinnarps

 

KINNARPS MONTER

Kinnarps Design Manager Jens O Johansson välkomnar dig till vår monter på Stockholm Furniture & Light Fair 2017. Lär dig mer om vår närvaro på mässan, våra tankar kring design och SPACE - vår nya serie för dagens sätt att arbeta, mötas och förvara.

DESIGN THINKING

SUSTAINABLE THINKING 

Kliv in i vår monter på Stockholm Furniture & Light Fair 2017 tillsammans med Kinnarps Sustainability Manager Johanna Ljunggren. Lär dig mer om våra lösningar, vårt hållbarhetsarbete och hur vår nya serie FIELDS tillför välmående till arbetsmiljöer.