VÅRA PRODUKTNYHETER

Vår familj av varumärken erbjuder ett brett och varierat sortiment av produkter. Varje varumärke har sitt eget individuella uttryck och erbjuder unika lösningar för olika smaker. Allt för att skapa kompletta inredningslösningar med fokus på hållbarhet, funktion och design. Vi välkomnar våra nyheter.

Kinnarps_logo_neg.png

Med mer än 75 års erfarenhet levererar Kinnarps hållbara helhetslösningar med fokus på funktion, ergonomi och tidlös skandinavisk design.

LÄS MER OM KINNARPS

elsa@2x.jpg

Elsa

Elsa är en behaglig och funktionell bordsserie som passar in i olika typer av lärmiljöer. Med sitt mjuka formspråk och sina goda akustikegenskaper är den utvecklad för kreativa skolmiljöer med fokus på aktivt lärande.

Läs mer

kids-corner@2x.jpg

Kids corner

Väldesignad och multifunktionell lösning – bokhylla, skåp och sittplats i ett. Skapar ett tryggt, mysigt och smidigt krypin för skolans elever. Är flexibel i sitt utförande – välj mellan öppna hyllor, luckor eller jalusier och olika typer av handtag.

Läs mer

frisbee_pile@2x.jpg

KCS - NYA FÄRGER OCH TYGER

Kinnarps Colour Studio är ett inspirerande sortiment med material och tyger som erbjuder oändliga möjligheter. Bland årets nyheter finns jordnära nyanser som pistage, roströd och saffran samt nya tyger där en mjuk känsla och starka färger kombineras med slitstyrka och ytor som är lätta att rengöra.

Läs mer

logo_drabert_bk@2.png

När ni behöver arbets-, besöks-, och mötesstolar med dokumenterat hög grad av ergonomisk design, innovation och bekvämlighet, titta på Draberts utbud. Draberts stolar ger både enkelhet och komfort - det känns bra! Drabert har en lång historia som stolexperter.

claro_side@2x.jpg

claro_back@2x.jpg

claro_mesh@2x.jpg

CLARO

Claro är en enkel och funktionell kontorsstol. Med sin ergonomiska och samtida design har den sin självklara plats i alla miljöer som kräver en flexibel och hållbar inredning. Flera olika ryggar och klädslar gör det enkelt att skapa både slitstarka och kreativa lösningar.

Läs mer

KL01-000085A.png

Materia står för det experimentella och kreativa genom att tänja på gränserna för användbarhet och form. Med oförutsägbar och konceptuell design stödjer Materia det dynamiska, moderna företaget.

LÄS MER OM MATERIA

MATERIA_Hopper_table_grey@2x.jpg

Hopper

Hopper är ett praktiskt bord med formgivning som väcker uppmärksamhet. Möjligheten att justera höjden på bordet, 535-730 mm, gör det anpassningsbart till olika möbler och miljöer. Funktionen aktiveras genom att en knapp hålls nere på ovansidan av bordsskivan.

Läs mer

Materia_Pilot_conference chair_beige stand_front@2x.jpg

Pilot

Pilot är en konferensstol med väl uppbyggd komfort och inbjudande formspråk. Det svagt lutande ryggstödet ger karaktär, men framförallt bekvämlighet. Detaljer, som de mjukt välvda armstöden och öppningen mellan sits och rygg, skapar en funktionell design.

Läs mer

MATERIA_Rocca_stool_blue grey@2x.jpg

Rocca

Pallen Rocca har en lekfull formgivning som hjälper kroppen att hålla sig aktiv. Stålrören ger pallen ett minimalistiskt uttryck, något som också gör den unik. Ringen ger möjlighet till rörelse och sitsen är bekväm.

Läs mer

Skandiform_logo.png

Skandiform hämtar sin inspiration från den skandinaviska designtraditionen, där naturens organiska skönhet och mångfacetterade färgpalett återspeglas.

LÄS MER OM Skandiform

Bolero_SA-392@2x.jpg

BOLERO

Bekvämlighet och design möts när den nya soffserien Bolero intar rummet. Modern men tidlös. Med sin mjuka form och sina unika detaljer ger Bolero känslan av att komma hem. Oavsett var den finner sin plats.

Läs mer

Twig_S-024_ash_sheepskin@2x.jpg

TWIG

Naturlig design och praktisk funktion –minimalistiska Twig är en stol som både smälter in och sticker ut. Med en mjukt välvd sits och ett ryggstöd som avslutas i den pinne som gett stolen sitt namn passar stolen Twig in i alla miljöer som kräver flexibla lösningar.

 

Soft Top_S-1089_white@2x.jpg

Soft top

Soft Top är en familj främst tänkt för offentlig miljö med många besökare, och tillgodoser alla krav på flexibilitet, kvalitet och prisvärdhet. Med två nya barstolar och tre nya bänkar – där en bordsskiva binder samman en av bänkarna – gör Soft Top vardagens pauser ännu lite enklare.

Läs mer

NC_logo.png

NC Nordic Care har sina rötter i skandinaviska värderingar som att värna människa och natur, såväl som demokrati, delaktighet och ansvar. Värden som lyser igenom hela produktutbudet.

LÄS MER OM NC Nordic Care

filuren_nc2020_005@2x.jpg

FILUREN

Filuren erbjuder fantasilek och fysisk aktivitet naturligt. Den passar väl in i olika väntrum, men fungerar lika bra i bibliotek, förskolor eller liknande offentliga verksamheter för barn. Filuren är förutom en kul sittplats också en förvaring.

Läs mer

gepetto_nc2020_004@2x.jpg

GEPETTO

Stolen Gepetto kombinerar lekfull design med en god inkluderande funktion. Humoristiskt kallad ”sms-stolen” då den har en skålat armstöd perfekt att luta armbågen i och få en bra vinkel för mobilsurfande. Stolen finns med träsits eller klädd sits.

Läs mer

twist_nc-2020_027@2x.jpg

TWIST

Idén till pallen Twist kommer från de geometriska polygonerna - månghörningar. Designen har sin utgångspunkt i pentagonen, femhörningen. Därefter har olika antal sidor testats för att komma fram till att ikositetragon med tjugofyra sidor lämpade sig bäst för en fyrbent pall.

Läs mer

Vill du veta mer om våra produktnyheter?

Kontakta oss