Vårens färger är här - stolen LEIA från Kinnarps nu i flera kreativa kulörer

Den lekfulla och mångsidiga stolsfamiljen Leia kommer nu i tretton lättmatchade färger som Päron, Citron, Nougat, Blåbär, Dimblå eller årets färg Korall. Allt för att öka valmöjligheterna men även för att bidra med mer färg, form och kreativitet i våra arbetsmiljöer.

"Vi är glada över att kunna erbjuda vår populära Leia stol i hela tretton inspirerande och kreativa färger. Nu kan våra kunder bidra med ännu mer färg och form till sina arbetsplatser. Forskning visar nämligen att om färger används på rätt sätt på kontor eller skolor kan de stimulera olika aktiviteter och leda till ökat välbefinnande, ökad effektivitet och ökad produktivitet."

Christina Wiklund, CMF (Colour Material Finish) Manager at Kinnarps AB

Leia är den mångsidiga stolen som är skön att sitta i även när mötet, måltiden eller föredraget drar ut på tiden. En ergonomisk och tålig stol som med sin möjlighet till stapling och radkoppling är en perfekt stol i mötes- och undervisningslokaler, auditorier, caféer och restauranger. Leia finns med fem olika underreden. Det gör det enkelt att anpassa stolen efter olika behov och att skapa multifunktionella miljöer med ett enhetligt uttryck. Stolen, med design av Johan Larsvall och Nils Löventorn på svenska design byrån Idesign, belönades 2018 med det internationellt erkända priset IF Design Award.

Genom att Leia nu erbjuds i ännu fler kulörer finns oändliga möjligheter att mixa och matcha med övrig inredning. Stolens sittdel kan även kläs med tyger ur Kinnarps Colour Studio sortiment vilket ger utrymme till kreativa lösningar. Allt för att kunna skräddarsy Leia efter just den miljö där den ska passa in.

Leias färger: vit, svart, mörkgrå, grå, röd, dimblå, oliv, nougat, spearmint, korall, citron, päron, blåbär

Se mer om Leia

Har du några frågor?

För mer information, vänligen kontakta:

Kristina Hjalmarsson
Internal communication, PR & Event Executive /Marketing & Communications
Direct +46 515 38287
Mobile +46 706 385287
kristina.hjalmarsson@kinnarps.se

Christina Wiklund
CMF Manager – Colour, Material, Finish
Direct +46 515 38071
Mobile +46 761 496630
christina.wiklund@kinnarps.se

 

Om Kinnarps

KINNARPS LEVERAR ARBETSPLATSLÖSNINGAR

Kinnarps levererar inredningslösningar för kontor, skola och vård/omsorg. Hela värdekedjan präglas av hög kvalitet och låg miljöpåverkan - från råmaterial till färdiga arbetsplatslösningar. Kinnarps är en av Europas största tillverkare av inredningslösningar för arbetsplatser med verksamhet i 40 länder och en koncernomsättning på drygt 4 miljarder SEK. Kinnarps grundades 1942 av Jarl och Evy Andersson. Idag är det fortfarande ett helägt familjeföretag.

www.kinnarps.se

 

Nedladdningar

Inspiration
Produkter